News

Şoferul care a omorât o fetiță și pe tatăl ei în accidentul rutier în Craiova s-a sinucis! Ce scria în biletul de adio

28.07.2020 | 12:59
Soferul care a omorat o fetita si pe tatal ei in accidentul rutier in Craiova sa sinucis Ce scria in biletul de adio
Şoferul care a omorât o fetiță și un bărbat într-un accident rutier s-a sinucis! Ce scria în biletul de adio. sursa foto: observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Sunt informații șocante despre accidentul din Dolj, unde doi bărbați și o fetiță de 6 ani au murit, iar o femeie de 34 de ani a ajuns la spital. Polițiștii au aflat că bărbatul care a cauzat accidentul s-a sinucis. 

El a lăsat un bilet de adio în care explica faptul că suferea din dragoste. Din inconștiență, el a nenorocit și o familie nevinovată.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au transmis că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul de 25 de ani care a provocat accidentul a intrat intenționat pe contrasens:

Un bărbat care a omorât o fetiță și un bărbat într-un accident rutier s-a sinucis!

“Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmand sa fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma accidentului, cei doi conducători auto au decedat!

Potrivit IPJ Dolj, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 25 de ani din Ghercești, județul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 65F, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, cei doi conducători auto și o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 45 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Femeia și minora erau din Motru și se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Oamenii legii continuă cercetările și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT