News

Şoferul care a ucis o tânără într-o stație de autobuz din Baia Mare a fost condamnat. Cât va sta la închisoare

O fată de doar 21 de ani și-a pierdut viața, în iulie 2021, după ce a fost lovită de un BMW. Șoferul autoturismului a fost condamnat de judecătoria din Baia Mare.
15.01.2022 | 14:00
Soferul care a ucis o tanara intro statie de autobuz din Baia Mare a fost condamnat Cat va sta la inchisoare
ADVERTISEMENT

Judecătorii au dat verdictul în cazul șoferului care a spulberat cu BMW-ul doi tineri proaspăt căsătoriți. Accidentul tragic s-a petrecut într-o stație de autobuz din Baia Mare, în iulie 2021.

În urma impactului, Denisa a murit la doar 21 de ani, în timp ce soțul ei Raul, de 23 de ani, a fost grav rănit.

ADVERTISEMENT

Șoferul în vârstă de 20 de ani a fost condamnat în cele din urmă de Judecătoria Baia Mare. Bărbatul din Buciumi a primit 3 ani închisoare, din care se scade perioada de arest preventiv și arest la domiciliu, conform Observatornews.

Şoferul care a omorât o tânără din Baia Mare a fost condamnat la 3 ani de închisoare

S-a mai stabilit faptul că daunele morale pe care ar trebui să le achite asiguratorul Euroins către rudele tinerei decedate și către soțul ei rănit în accident depășesc suma de 1,3 milioane euro.

ADVERTISEMENT

”În temeiul art 192 alin 1 și 2 Cod penal, cu aplicarea art 396 alin 10 Cod de procedura penală condamnă pe inculpatul O.V.F. la pedeapsa închisorii de 2 ani și 8 luni pentru comiterea infracițiunii de ucidere din culpă. 

În temeiul art 67 cod penal aplică inculpatului pedeapsa complementară prevăzută de art 66 alin 1 lit i. cod penal, anume aceea a interzicerii dreptului de a conducere autovehicule pentru o perioadă de 3 ani.

ADVERTISEMENT

(…)În temeiul art. 38 alin. 2 cod penal, rap. la art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal, va aplica inculpatului pedeapsa închisorii de 2 ani şi 8 luni închisoare, la care va adăuga sporul obligatoriu de o treime din pedeapsa de 1 an închisoare (1/3 din 1 an= 4 luni), rezultând în final o pedeapsă de 3 ani închisoare”, se arată în decizia Judecătoriei Baia Mare.

Tragedia a avut loc în 3 iulie 2021. Doi tineri proaspăt căsătoriți se aflau într-o stație de autobuz din Baia Mare când au fost loviți din plin de un BMW scăpat de sub control.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fata a murit la câteva zile după accident. Soțul acesteia a scăpăt, dar a fost rănit grav.

ADVERTISEMENT