News

Șoferul de BMW care a lovit doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare, cercetat în libertate

Șoferul de BMW care a accidentat mortal o tânără și l-a rănit pe soțul acesteia, într-o stație de autobuz din Baia Mare, va fi cercetat în libertate.
07.07.2021 | 14:55
Soferul de BMW care a lovit doi tineri intro statie de autobuz din Baia Mare cercetat in libertate
ADVERTISEMENT

Șoferul de 20 de ani care a provocat accidentul grav de sâmbătă, în stația de autobuz din Baia Mare, în urmă căruia o tânără a murit, va fi cercetat în libertate.

La mijlocul acestei săptămâni, judecătorii au respins cererea polițiștilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 20 de ani aflat la volanul unui BMW.

ADVERTISEMENT

Șoferul de BMW din Baia Mare care a accidentat mortal o tânără și l-a rănit pe soțul acesteia, cercetat în libertate

După această decizie a magistraților, șoferul vinovat de tragedie este acum cercetat pentru ucidere din culpă în stare de liberate, potrivit Digi24.

Reamintim că sâmbătă, 3 iulie, o mașină scăpată de sub control a spulberat un cuplu, soț și soție, aflat într-o stație de autobuz din Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Victimele accidentului au fost o tânără de 20 de ani și soțul acesteia, de 23 de ani.

Între timp, femeia, care fusese grav rănită în accident, a murit. Fata era în comă și-i fusese amputat un picior. Soțul ei, și el rănit grav, este la Cluj-Napoca.

În primă fază, șoferul care a produs accidentul a fost reținut de poliție, la două zile după accident. Din motive încă neelucidate, el a scăpat mașina de sub control la o curbă și a intrat pe trotuar, în dreptul unei stații de autobuz din Baia Mare, unde se aflau tânăra și soțul ei. Cei doi, care stăteau pe banca din refugiu, au fost loviți în plin.

ADVERTISEMENT

Imediat după accident, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

Protest în fața Palatului Justiției din Baia Mare după punerea în libertate a șoferului

La scurt timp după decizia de punere în libertate a șoferului de BMW, mai multe persoane s-au adunat la Palatul Justiției din Baia Mare, unde au protestat în tăcere față de această decizie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost aprinse lumânări în memoria Denisei, tânăra care a decedat în spital, chiar în ziua în care magistrații au luat hotărârea controversată.

Prietenii soțului Denisei, Raul, tânărului aflat în stare gravă pe patul de spital, fac apel pe Facebook la cunoscuți să doneze sânge pentru el. Acesta a fost transferat la o clinică de chirurgie din Cluj-Napoca. El a fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de complicate care a durat aproximativ 13 ore.

ADVERTISEMENT