Life

Sofia Vergara arată incredibil la vârsta de 48 de ani! Actrița din Modern Family îi înnebunește pe bărbați cu formele sale

09.07.2020 | 20:18
Sofia Vergara arata incredibil la varsta de 48 de ani Actrita din Modern Family ii innebuneste pe barbati cu formele sale
Sofia Vergara împlinește 48 de ani pe 10 iulie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sofia Vergara este una dintre cele mai sexy actrițe din lume. La cei 48 de ani pe care îi are poate sta oricând lângă orice divă de 20 din orice domeniu artistic.

Sofia Vergara face 48 de ani pe 10 iulie 2020

Are un trup de fotomodel și o privire cuprinzătoare, însă vedeta a reușit să se facă plăcută mai ales datorită simțul umorului particular, devenind virală în urmă cu mai mulți ani datorită ieșirilor și interviurilor sale amuzante.

ADVERTISEMENT

Sofia Vergara este cunoscută publicului comercial din serialul american „Modern Family”, dar și relației pe care o are cu la fel de frumosul Joe Manganiello, cu care este și căsătorită de altfel (sîc!).

Datorită serialului care a făcut-o faimoasă la nivel global, Sofia a fost multă vreme în topul celor mai bine plătite actrițe din lume, în rând cu marile dive de la Hollywood și cu actrițele care au făcut carieră de zeci de ani.

ADVERTISEMENT

Forbes a inclus-o în lista celor mai influente femei din lume

Născută pe 10 iulie 1972, Sofia Vergara a devenit la doar 17 ani una dintre cele mai cunoscute imagini din lume.

Puțini știu dar Sofia a fost imaginea oficială a băuturii răcoritoare Pepsi în America Latină la începutul anilor 1990.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, după ce faima ei a devenit de neoprit, a pozat în mai multe reviste pentru bărbați. Cei de la GQ Mexic au numit-o Marylin Monroe a Americii Latine datorită senzualității cu care poza.

Interpreta personajului Gloria Delgado-Pritchett din serialul de pe ABC a fost nominalizată de patru ori la Globurile de Aur și de alte patru ori la Premile Emmy.

ADVERTISEMENT

A fost nominalizată de șapte ori la Screen Actors Guild Awards. În anul 2014, Forbes a clasat-o pe locul 32 în topul celor mai puternice și influente femei din lume.

Cel mai recent film în care a apărut actrița originară din Barranquilla, Columbia, a fost „The Brits are coming” și a apărut în anul 2016.

View this post on Instagram

Summer is coming 🌸🌼🌸 #Dolce

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

View this post on Instagram

How I feel about Friday’s 🥰💞 #BTS #Dolce

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

ADVERTISEMENT
Tags: