Life

Sofia Vicoveanca, adevărul despre banii pe care-i poartă în traistă. De unde i-a primit cântăreața de muzică populară

05.05.2021 | 15:57
Sofia Vicoveanca adevarul despre banii pe carei poarta in traista De unde ia primit cantareata de muzica populara
Sofia Vicoveanca, adevărul despre banii pe care-i poartă în traistă. De unde i-a primit cântăreața de muzică populară. Sursa foto: infoactual.ro
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca a spus adevărul despre banii pe care-i poartă în traistă de fiecare dată când pleacă de acasă. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit de unde i-a primit și care e motivul pentru care nu i-a cheltuit niciodată. 

Privighetoarea Bucovinei, așa cum este supranumită solista, a vorbit recent despre misterul banilor ținuți mereu după ea. Artista a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la cine a primit în trecut 10 lei și de ce îi are în continuare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară este de 62 de ani pe scena muzicală, dar nu s-a încumetat niciodată să cheltuie suma primită de la un domn, la un concert. Sofia Vicoveanca a preferat să facă orice, numai să nu înstrăineze cei 10 lei primiți pentru a-și cumpăra „o ciocolată”.

Sofia Vicoveanca, totul despre banii din traistă. Care este povestea lor

„Eram undeva cu Rapsozii Botoșanilor, unde sunt angajată, sala era plină, încărcată cu bunătățuri. Am cântat și la final a urcat pe scenă domnul primar cu flori pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Eu nu am ieșit din scenă, dar prin spate a intrat un bătrânel care a venit lângă mine și mi-a spus «Dumneata ai cântat cândva la fata mea la nuntă» și-mi lasă ceva în palmă. Am întrebat ce e «Să-ți cumperi o ciocolată» și a plecat.

În momentul ăla, m-am dus la domnul primar și l-am rugat să-mi dea microfonul și am spus așa «Oameni buni, uitați-vă, domnul mi-a adus 10 lei să-mi cumpăr o ciocolată. Vă jur».

ADVERTISEMENT

Cred că dumnealui are mai mare nevoie de banii ăștia decât mine, dar vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea. Și dovadă că sunt aici.

Am avut nevoie să știți, că se mai întâmplă să rămâi fără pâine în casă, nu mi-am luat, mi-am făcut mămăliguță”, a mărturisit Sofia Vicoveanca în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a ținut să mai adauge și ce mai are în traistă, în afară de cei 10 lei. Solista are mereu după ea agrafe pentru păr, o oglindă și o casetă cu farduri.

ADVERTISEMENT
Tags: