Life

Sofia Vicoveanca, dezvăluiri despre căsnicia cu răposatul ei soț: “Am avut o relație tare faină”

Sofia Vicoveanca a făcut câteva dezvăluiri despre căsnicia cu răposatul ei soț, Victor Micu, care a murit în 2001, la puțin timp după sărbătorile pascale.
05.05.2022 | 20:07
Sofia Vicoveanca dezvaluiri despre casnicia cu raposatul ei sot Am avut o relatie tare faina
Sofia Vicoveanca, dezvăluiri despre căsnicia cu răposatul ei soț. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca (80 de ani) a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei, Victor Micu, care s-a stins din viață cu aproape două decenii în urmă. Interpreta de muzică populară nu a dorit să-și refacă viața alături de altcineva după ce și-a pierdut partenerul.

Sofia Vicoveanca, dezvăluiri despre căsnicia cu răposatul ei soț

Artista a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit atât despre aspecte din viața personală, cât și profesională. Solista a fost căsătorită cu jurnalistul Victor Micu, cu care are un fiu, Vlad Micu, în vârstă de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca a vorbit despre căsnicia cu cel care i-a fost soț până la începutul anilor 2000. Cei doi aveau și certuri, dar reușeau să treacă peste ele cu ajutorul comunicării și înțelegerii. Renumita cântăreață își amintește cu drag de partenerul ei de viață.

“Noi, muierile, avem gura mitralieră, știți că nu mă știu sfădi? Cât am trăit cu soțul meu, asta nu înseamnă că că nu au existat. Dar nu cu tonul încât să aștept răspuns tot pe același ton.

ADVERTISEMENT

Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape. Am eu un fel de a spune și de a lăsa umărul, să-mi pun sufletul să plângă!”, a declarat Sofia Vicoveanca în cadrul podcast-ului Altceva, găzduit de Adrian Artene. 

Sofia Vicoveanca, despre moartea soțului ei

Recent, Sofia Vicoveanca a dezvăluit, pentru FANATIK, cum a murit soțul ei. Victor Micu s-a stins din viață în 2001, la scurt timp după sărbătorile pascale. Bărbatului i s-a făcut rău și a murit în ambulanță, în timp ce era dus la spital. Artista se afla la Suceava când și-a pierdut soțul, alături de fiul lor și nora ei.

ADVERTISEMENT

Spre dimineață, pe soțul meu îl apucase o tuse de nu se mai oprea. M-am ridicat și am fugit să pun de un ceai și am strigat la băiat să cheme salvarea. Până la spital s-a stins.

Nu am vrut să i se facă autopsie, nu era cazul să îl mai taie. Chiar vorbeam cu un medic, pentru ce să îl mai măcelărească?

ADVERTISEMENT

Îmi este foarte greu singură de atâția ani. Nu am ajuns să vorbesc singură în casă, dar când ies afară nu-mi mai tace gura!”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT