Life
notix pixel id

Sofia Vicoveanca, noua invitată de aur în emisiunea lui Denise Rifai: „V-a salvat cântecul de la sărăcie?”

30.04.2021 | 11:09
Sofia Vicoveanca, noua invitată de aur în emisiunea lui Denise Rifai: „V-a salvat cântecul de la sărăcie?”
Sofia Vicoveanca, invitată la Denise Rifai, marți, 4 mai
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca este noua invitată de excepție în emisiunea lui Denise Rifai, unde va vorbi despre viitorul pe care îl are folclorul românesc și greutățile prin care a fost nevoită să treacă prin viață.

Prezentatoarea de la Kanal D o va întreba pe îndrăgita interpretă de muzică populară despre dependența ei de Facebook, în ce măsură cântecul a scos-o din sărăcie și cum a reușit să aibă o căsnicie durabilă.

Folclorista va face o serie de confesiuni neașteptate pentru publicul larg, dezvăluind anecdote care nu au fost spuse niciodată și vorbind totodată despre cumpenele cu care se confruntă artiștii pentru a rămâne sus, pentru a nu dezamăgi publicul.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca, întrebată de Denise Rifai dacă i-a fost teamă cu nu va mai putea cânta

„V-a salvat cântecul de la sărăcie?”, “V-ați temut vreodată că vă veți pierde vocea definitiv?”, “Ce trucuri ați folosit ca să va țineți soțul acasă?”, “Cum e să iubești nebunește?”, “De ce vă este greu să spuneți ?”, “Sunteți dependentă de Facebook?”, “Mai are folclorul românesc viitor?”, sunt câteva dintre întrebările pregătite de Denise Rifai pentru Sofia Vicoveanca.

Emisiunea „40 de întrebări” difuzată în a treia zi de Paște va începe de data aceasta la ora 23:00, fiind una dintre edițiile speciale pregătite de Kanal D pentru aceste sărbători.

ADVERTISEMENT

A avut o copilărie marcată de dificultăți

De-a lungul anilor, Sofia Vicoveanca a vorbit despre dificultățile prin care a trecut prin viață. Cele mai dure mărturisiri pe care le-a făcut au fost despre copilăria ei, la doar doi ani fiind nevoită să plece într-o tabără de refugiați.

„Când m-am născut, tata era concentrat în armata română, iar mama, Veronica, se ocupa singură de gospodărie. Pe atunci, aveam o situație relativ bună, părinții mei dispunând, pe lângă pământ, de vaci și cai, de un magazin de mărunțișuri, în care se vindeau diverse produse, cum ar fi sarea sau chibriturile.

ADVERTISEMENT

Dar această situație n-a durat prea mult. O dată cu înaintarea frontului spre Bucovina, am plecat cu mama în coloana de refugiați. Nu împlinisem doi ani”, a povestit Vicoveanca la un moment dat pentru libertatea.ro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri