Life

Sofia Vicoveanca, prima reacție după moartea lui Tiberiu Ceia: ”Îmi plânge sufletul”

Sofia Vicoveanca, primele declarații după decesul interpretului Tiberiu Ceia, la 82 de ani. Ce a mărturisit solista acum.
30.03.2023 | 09:16
Sofia Vicoveanca prima reactie dupa moartea lui Tiberiu Ceia Imi plange sufletul
Sofia Vicoveanca, primele declarații după decesul interpretului Tiberiu Ceia, la 82 de ani. Ce a mărturisit solista acum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață de muzică populară din Suceava are o primă reacţie după moartea solistului din Banat. Vedeta a subliniat că îi plânge sufletul pentru că regretatul bărbat îi era un prieten extrem de apropiat.

Sofia Vicoveanca, primele declarații după decesul interpretului Tiberiu Ceia, la 82 de ani. Ce a mărturisit solista acum

Sofia Vicoveanca a făcut primele declarații după decesul interpretului Tiberiu Ceia, la 82 de ani. Solistul suferea de câteva luni de o boală care i-a adus sfârșitul, vestea șocându-i pe toți din breasla din care făcea parte.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică populară a aflat despre tragedie de la prietenă comună. Nu i-a venit să creadă că unul dintre cei mai excepționali muzicieni din Banat și prezentatori de la TVR Timișoara a încetat din viață.

„Dragilor, acum câteva clipe o bună și dragă prietenă, Florica Bradu, mi-a dat vestea care mi-a luat răsuflarea: Tiberiu Ceia a plecat la Domnul. Îmi plânge sufletul după omul, colegul drag Tiberiu Ceia…

ADVERTISEMENT

Tibi, Domnul să-ți primească sufletul în Sfânta Lui Lumină!  Sincere condoleanțe familiei și nouă, celor care l-am cunoscut! Veșnică pomenire”, a fost mesajul postat de Sofia Vicoveanca pe pagina de Facebook.

Cine a fost Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia s-a născut în 16 iulie 1940, la Timişoara, regiune pe care a reprezentat-o cu mare mândrie de-a lungul carierei sale artistice. Solistul a debutat în mod oficial pe scena Operei din localitate în anul 1967.

ADVERTISEMENT

Primele cântece pe care le-a auzit în casa în care a copilărit au fost de la mama sa, Solomia, venită din Bihor şi de la tatăl său, Aurel, de la Oraviţa. Femeia care i-a dat viață era o bună cântăreață, deși a fost casnică toată viața.

„Frumoasă vecina noastră”, îl cântau părinţii la petrecerile lor. Eu am transformat textul, influenţat fiind de poezia populară, de cea din perioada de început a literaturii noastre, şi a ajuns un cântec foarte iubit.

ADVERTISEMENT

Talentul l-am moştenit de la ambii părinţi, dar şi de la bunici. Bunicul din partea mamei avea un glas superb, iar cel din partea tatălui era corist şi cânta în fanfara Vărădiei de lângă Oraviţa”, a declarat la un moment dat regretatul Tiberiu Ceia, scrie antenasatelor.ro.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul