ADVERTISEMENT
Life

Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, puse pe liber de orchestra Rapsozii Botoșanilor. Care este motivul

Autor: Alexa Serdan | 06.05.2021 | 23:02
Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, puse pe liber de orchestra Rapsozii Botoșanilor. Care este motivul
Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, puse pe liber de orchestra Rapsozii Botoșanilor. Care este motivul. Sursa foto: Fanatik

Sofia Vicoveanca (79 de ani) și Daniela Condurache (58 de ani), două dintre cântărețele de muzică populară celebre de la noi din țară, au fost puse pe liber de orchestra Rapsozii Botoșanilor. Cele două îndrăgite artiste au fost concediate recent. 

ADVERTISEMENT

Potrivit ciao.ro, încetarea contractului a fost realizată în cel mai mare secret de reprezentanții orchestrei populare la care au activat ani la rând. O altă sursă arată că cele două soliste au luat singure decizia de a pleca, totul dintr-un motiv foarte important.

Cele două interprete de muzică populară, Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, ar fi ales să plece din orchestra Rapsozii Botoșanilor pentru că ar urma să fie interzis cumulul pensiei cu salariul, ambele fiind pensionare de ceva vreme.

Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, date afară din Rapsozii Botoșanilor? Care e adevărul

Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache vor fi plătite în regim de colaborare de acum înainte, anunță managerul interimar al orchestrei populare, Dan Doboș, care a ținut să adauge și data la care a încetat contractul celor două soliste.

ADVERTISEMENT

Cântărețele nu mai fac parte din Rapsozii Botoșanilor începând cu data de 31 martie 2021, când Danielei Condurache i-a încetat perioada contractuală, în timp ce artista cealaltă și-a încheiat contractul „prin acordul părților”.

Subiectul proiectului de lege nu este intrat în vigoare în momentul de față, ci doar este aspru disputat de politicieni, artista în vârstă de 79 de ani declarând în urmă cu puțin timp că a ales să plece pentru că nu a vrut să fie concediată.

„Bugetul instituției pe acest an a fost redus și urma să se renunțe la mai mulți artiști. Am plecat eu, ca să nu fiu pusă în situația de a fi dată afară”, a spus Sofia Vicoveanca pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

„Doamna Sofia este o doamnă! A transmis că dânsa are, totuși, o pensie, are multe evenimente la care cântă și mai bine pleacă prin acordul părților, ca să nu apară situații jenante. Doamna Sofia era o emblemă a acestui ansamblu.

Dacă mă întrebați pe mine, renunțam la altcineva și tot o opream pe această Doamnă, cu D mare”, a completat impresarul Radu Baron.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!