Fotbal intern

Un titular își prelungește contractul cu FC Botoșani: „Credeam că vrea să plece”

18.12.2018 | 11:07
Un titular isi prelungeste contractul cu FC Botosani Credeam ca vrea sa plece

Aristidis Soiledis a revenit după accidentare și s-a impus din nou ca titular în flancul stânga al apărării lui FC Botoșani. Apărătorul grec avea contract doar până în vară cu echipa moldoveană, dar FANATIK a aflat că Aristidis este foarte mulțumit de atmosfera de la echipă și a decis să își prelungească înțelegerea cu echipa aflată în prezent pe locul 10 în clasamentul Ligii 1 Betano.

Cel care ne-a dat această veste este chiar patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime. El ne-a spus că Soiledis a fost plăcut impresionat de felul în care a fost tratat de trupa moldoveană în perioada în care a fost accidentat: „A revenit Soiledis și vreau să vă spun că mai semnează pe un an cu mine. E un caracter excepțional. I-a plăcut atât de mult cum i-am tratat problema de sănătate. L-am dus pe la toți doctorii din străinătate și după trei RMN-uri i-a descoperit doctorul Dinu din București un chist. Noi am făcut toate eforturile să îi meargă bine și eu credeam că vrea să plece de la mine după un an, dar uite că a rămas”, a povestit Iftime, pentru site-ul nostru.

Soiledis își prelungește contractul cu FC Botoșani: „E așa de bucuros, plin de viață”

Iftime l-a numit pe fotbalistul grec unul dintre liderii vestiarului său, atât datorită valorii sale pe teren, dar și prin felul său de a fi: „Echipa înseamnă un tot unitar. Sinergic, relațional, mental. Trebuie să fii o fire bună, cum e Soiledis la mine. E așa de bucuros, plin de viață. Ascultă muzică grecească în vestiar la maxim, când stai de vorbă cu el, îți place de el ca om. Și vine dintr-un vestiar mare, de la Olympiacos. Nu e de ici de colo”, a spus Iftime, pentru FANATIK.

Aristides Soiledis își prelungește contractul cu FC Botoșani. În poză, în duel cu Olimpiu Moruțan
Aristides Soiledis își prelungește contractul cu FC Botoșani. În poză, în duel cu Olimpiu Moruțan

Soiledis Aristeidis a ajuns în această vară la FC Botoşani, cu care a semnat din postura de jucător liber de contract. Fundaşul în vârstă de 27 de ani este fost internațional de tineret elen. El a mai evoluat la Karkyra, AEK Atena şi Olympiacos, dar şi în Cipru, la Omonia Nicosia. El a fost titular în partida pierdută de FC Botoșani, scor 1-3, în compania lui FCSB, meci după care Gigi Becali s-a arătat interesat de colegul său din apărare, Andrei Burcă.