Sport

Sold out din decembrie la Dinamo – Barcelona! Câţi fani vor fi în tribune la Sala Polivalentă

Dinamo va întâlni Barcelona în meciul de hanbal al anului în România. Interesul pentru această confruntare a fost uriaş, iar biletele au fost epuizate încă din luna decembrie.
16.02.2022 | 12:39
Sold out din decembrie la Dinamo  Barcelona Cati fani vor fi in tribune la Sala Polivalenta
ADVERTISEMENT

Dinamo primeşte vizita Barcelonei, joi, de la ora 19:45, în Sala Polivalentă. Venirea campioanei en-titre din Champions League a stârnit un interes uriaş printre fanii handbalului din România, bilete fiind demult epuizate.

Sold out din decembrie la Dinamo – Barcelona!

Din cauza restricţiilor ce ţin de pandemie, doar 30% din capacitatea Sălii Polivalente din Bucureşti va putea fi ocupată la confruntarea cu Barcelona, iar din informaţiile FANATIK au fost vândute 1650 de bilete.

ADVERTISEMENT

Având în vedere interesul uriaş şi numărul relativ mic de bilete care au putut fi scoase la vânzare, este sold out la meciul cu Barcelona încă din luna decembrie, când au fost puse în vânzare tichetele.

Dinamo a mai jucat un singur meci în această ediţie a EHF Champions League la Sala Polivalentă

Dinamo a mai jucat un singur meci din actuala ediţie a Ligii Campionilor în Sala Polivalentă. În etapa a treia, pe 30 septembrie 2021, Porto reuşea să câştige cu 27-26, la finalul unui meci dramatic.

ADVERTISEMENT

Toate celelalte confruntări au fost disputate în Sala Dinamo. La începutul sezonului, Dinamo ar fi trebuit să găzduiască doar două meciuri în propria sală, celelalte cinci fiind programate să aibă loc în Sala Polivalentă.

Însă, pandemia a dat peste cap aceste calcule, iar în momentul în care autorităţile române au închis arenele sportive pentru spectatori, Dinamo le-a solicitat celor de la EHF să dispute pe teren propriu şi celalalte meciuri.

ADVERTISEMENT

Dezavantaj pentru “dulăi” că nu joacă în sala proprie?

Chiar dacă va avea suportul mai multor fani în Sala Polivalentă, Dinamo poate fi dezavanatajată din punct de vedere sportiv. Handbaliştii nu sunt atât de obişnuiţi cu reperele ca în sala proprie, iar de multe ori asta contează foarte mult într-un meci echilibrat.

Ultimele rezultate ale Barcelonei îi fac pe fanii “dulăilor” să viseze chiar la o victorie. Catalanii au câştigat un singur meci în deplasare în acest sezon, iar în ultimele cinci confruntări au înregistrat doar o victorie, obţinută pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Xavi Pascual vânează ultimul loc de play-off

În schimb, toate cele trei victorii ale lui Dinamo au venit pe teren propriu. “Dulăii” au câştigat surprinzător duelurile cu Vive Kielce şi Veszprem, ambele pretendente la trofeu, şi Motor Zaporojie.

Victoria cu ucrainienii o ţine pe Dinamo în cursa pentru un loc de play-off. Echipa lui Xavi Pascual este la două lungimi de Motor, echipă care se află pe locul 6, ultimul calificant.

În tur, Dinamo a dat o replică bună catalanilor. Barcelona s-a impus cu 36-32, însă “dulăii” au rezistat foarte bine în meci în faţa deţinătoarei trofeului.

  • 3 victorii a obţinut Dinamo în EHF Champions League
  • 10 trofee ale Ligii Campionilor are Barcelona
ADVERTISEMENT