Fotbal intern

Sold-out în Gruia? Câte bilete s-au vândut la finala CFR Cluj – Viitorul

Autor: Eduard Nicolae Popa | 17.05.2018 | 14:58
Sold-out în Gruia? Câte bilete s-au vândut la finala CFR Cluj - Viitorul
CFR Cluj așteaptă un stadion plin cu Viitorul

Finala dintre CFR și Astra Giurgiu a surescitat un interes uriaș la Cluj. Biletele la CFR – Viitorul s-au vândut ca pâinea caldă pe internet.

Fanii și-au cumpărat deja 7.000 de bilete în mediul online în numai două zile. Astfel, sunt șanse foarte mari ca partida care ar putea aduce titlul în Gruia să se joace cu casa închisă. De altfel, conducerea clubului a profitat de acest eveniment şi a pus preţuri peste media din acest sezon: 20 de lei la Peluză, 30 de lei la Tribuna I şi 35 de lei la Tribuna II. Partida se joacă la aceeași oră cu FCSB – Astra Giurgiu.

Două trofee. Unul la CFR Cluj – Viitorul, celălalt la FCSB – Astra

Cum lupta la titlu este încă foarte strânsă, reprezentanții Ligii 1 au găsit soluția perfectă pentru ca echipa care va cuceri titlul, indiferent că este vorba de CFR Cluj sau de FCSB, să fie premiată imediat după meciul pe care îl joacă duminică. LPF a pregătit două trofee identice, două rânduri de tricouri de campioni și două rânduri de medalii. Liga a pregătit două echipe de reprezentanți ai forului care să meargă pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj și pe Arena Națională din București, pentru a fi gata să premieze imediat noua campioană. Înaintea ultimei runde a play-off-ului Ligii 1, CFR Cluj este lider în clasament, cu 47 de puncte, cu unul mai mult decât a doua clasată FCSB.

CFR Cluj – Viitorul și FCSB-Astra se joacă duminică, de la ora 20:45. Ambele partide vor fi în format LIVE TEXT și LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!