Sport

Sold out la Dinamo – PSG! Sala Polivalentă se umple pentru prima dată după pandemie la un meci din Liga Campionilor la handbal

Dinamo - PSG este meciul toamnei în Champions League. Sala Polivalentă se va umple pentru prima dată după pandemie, toate biletele pentru această confruntare fiind epuizate.
24.10.2022 | 15:30
Sold out la Dinamo  PSG Sala Polivalenta se umple pentru prima data dupa pandemie la un meci din Liga Campionilor la handbal
Karabatic şi Raul Nantes Campos, în meciul PSG - Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat în etapa trecută cu Porto şi are şanse reale de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Pentru elevii lui Xavi Pascual urmează un meci de gală, împotriva uneia dintre cele mai bogate echipe din lume, PSG.

Sold out la Dinamo – PSG! Sala Polivalentă se umple pentru prima dată după pandemie

Confruntarea este programată miercuri, de la ora 19:45, în Sala Polivalentă. Cu două zile înainte de meci, toate cele 5000 de tichete au fost epuizate, iar la meciul cu PSG va fi o atmosferă de mare meci.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată după pandemie când Sala Polivalentă se va umple până la refuz. Din cauza restricţiilor, anii trecuţi nu a putut fi ocupată sala la capacitate maximă în meciurile celor de la Dinamo sau CSM Bucureşti în Champions League.

Dinamo şi PSG, al doilea duel în Polivalentă în opt luni!

Dinamo şi PSG s-au întâlnit şi în sezonul precedent din Liga Campionilor. Parizienii au jucat în Sala Polivalentă în luna martie, atunci când au reuşit să se impună cu 39-31, la capătul unui meci în care “dulăii” au evoluat curajos.

ADVERTISEMENT

Formaţia lui Xavi Pascual s-a mai întărit în această vară şi are obiective mai importante în Champions League. Au fost aduşi jucători de mare valoare precum, Lazar Kukic, Ali Zein sau Viaceslau Bokhan, iar pretenţiile sunt mai mari.

PSG a rămas fără cel mai bun handbalist al lumii

De cealaltă parte, PSG nu mai este echipa din sezonul trecut. După ce au ratat trofeul Ligii Campionilor, parizienii au trecut şi ei printr-un proces de reconstrucţie. L-au pierdut pe cel mai valoros jucător al lumii, Mikkel Hansen, care a semnat cu Aalborg.

ADVERTISEMENT

Chiar şi fără Hansen, PSG rămâne o echipă stelară. Îi are în continuare pe fraţii Karabatic, un lot foarte puternic şi este una dintre principalele candidate la câştigarea EHF Champions League.

Dinamo este în grafic după primele patru etape. A adunat trei puncte până acum după egalul cu GOG Gudme şi victoria din etapa trecută cu FC Porto. Obiectivul este să se claseze între primele şase echipe.

ADVERTISEMENT

PSG este pe locul doi în grupă cu şase puncte din opt posibile. Parizienii au cedat în prima etapă în faţa celor de la Veszprem, dar au trei victorii la rând cu Wisla Plock, Magdeburg şi Lokomotiva Zagreb.

Clasament: 

Clasamentul grupei A din EHF Champions League
Clasamentul grupei A din EHF Champions League
  • 5000 de bilete s-au vândut în Sala Polivalentă pentru Dinamo – PSG
  • 16.000.000 de euro este bugetul echipei de handbal PSG

 

ADVERTISEMENT