Sport

Sold out! Suma imensă de bani încasată de olteni din bilete la Universitatea Craiova – FCSB. Exclusiv

Oltenia fierbe, la propriu, în așteptarea duelului Universitatea Craiova – FCSB. Fanii alb-albaștrilor vor umple până la refuz arena din Bănie și vor aduce un profit uriaș clubului de fotbal.
05.05.2022 | 20:27
Sold out Suma imensa de bani incasata de olteni din bilete la Universitatea Craiova  FCSB Exclusiv
Duel dintre Universitatea Craiova și FCSB va alimenta serios contul clubului din Bănie. Încasările se ridică la sute de mii de euro. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Despărțite de patru puncte înaintea ultimelor trei etape din actualul sezon în Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova și FCSB sunt echipele care arată o formă sportivă de invidiat. Va fi spectacol în Bănie, duminică. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, oltenii au vândut toate biletele.

Meciul cu FCSB aduce un profit de sute de mii de euro Universității Craiova

Ultimele bilete scoase la vânzare la meciul Universitatea Craiova – FCSB, s-au epuizat în câteva zeci de minute. Stadionul ”Ion Oblemenco” va fi un vulcan, iar pe teren se vor afla cele mai în formă echipe ale finalului de sezon.

ADVERTISEMENT

U Craiova – FCSB a fost în ultimii ani un duel care a stârnit interes major în rândul fanilor ambelor oponente și acest scenariu se va repeta și duminică, când este programată ultima întâlnire dintre cele două rivale, din acest sezon.

Până să savureze un nou succes sportiv în fața trupei finanțate de Gigi Becali, oltenii își freacă mâinile datorită încasărilor uriașe pe care le-au făcut prin vânzarea celor 25.000 de bilete.

ADVERTISEMENT

Concret, în contul clubului lui Mihai Rotaru se vor aduna, până la finalul partidei, aproximativ 250.000 de euro. Numai din bilete alb-albaștrii au încasat în jur de 200.000.

Toate cele 12.000 de tichete la peluze au fost epuizate, la prețul de 20 de lei (aproximativ 4 euro). Tot 12.000 de bilete au pus în vânzare organizatori și la Tribuna 2, dar la prețul de 40 de lei (aproximativ 8 euro), și s-au vândut și acestea.

ADVERTISEMENT

O sumă considerabilă s-a adunat și din vânzarea tichetelor la Tribuna 1 (aproximativ 2.500 de locuri pentru gazde), la prețul de 60 de lei (aproximativ 12 euro).

Suma finală va fi rotunjită cu încasările din biletele comercializate la Tribuna 0. În acest caz vorbim de aproximativ 3.000 de locuri, însă multe dintre ele sunt oferite, pe bază de invitații, familiilor sportivilor și altor oficiali.

ADVERTISEMENT

Au fost, însă, și cumpărători, care au scos din buzunar aproximativ 24 de euro pentru un bilet, adică 120 de lei. Astfel, un calcul simplu, aritmetic, ne arată că numai din vânzarea acestor bilete suma încasată deja se ridică la aproximativ 200.000 de euro.

Cum își completează oltenii încasările la duelul cu FCSB

Dacă din punct de vedere al rezultatelor în competițiile continentale, echipele din România sunt departe de așteptări, obiceiurile ”vesticilor” au fost implementate cu succes de oficialii cluburilor importante din țara noastră.

Astfel, pe lângă încasările din bilete, Universitatea Craiova va obține sume importante de bani de la comercianții din jurul arenei din Bănie și din vânzările de la propriul magazin cu materiale promoționale.

Cum un asemenea duel este așteptat și interpretat de suporteri ca un eveniment special, este firesc ca și încasările din ”alte vânzări” să aducă un minimum de 50.000 de euro în visteria clubului oltean.

Celor 25.000 de fani care și-au cumpărat bilete li se vor alătura alți 4.500 de abonați. Meciul Universitatea Craiova – FCSB este duminică, de la ora 19:30 și va putea fi urmărit minut cu minut în format live text pe FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,35 este cota pentru ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: