Sport

Solicitare surpriză pentru Leo Messi. O fostă glorie a fotbalului portughez i-a cerut un autograf. Video

Fosta glorie a fotbalului portughez, Paulo Futre, a profitat de prezența lui Leo Messi la Lisabona, pentru meciul de Liga Campionilor, pentru a obține un autograf.
06.10.2022 | 11:03
Solicitare surpriza pentru Leo Messi O fosta glorie a fotbalului portughez ia cerut un autograf Video
Leo Messi a avut parte de o surpriză înaintea partidei de la Lisabona, fosta glorie a fotbalului portughez, Paulo Futre, cerându-i un autograf. În meci, argetinianul și-a probat din nou talentul.
ADVERTISEMENT

Leo Messi a izbutit, miercuri seară, la Lisabona, o nouă reușită de excepție în Benfica – PSG 1-1. Iar performanțele sale nu-i impresionează doar pe fani. Ci și pe fotbaliștii care au scris istorie. Lucru probat de o scenă petrecută înaintea meciului de la Lisabona.

”Am văzut doar doi stângaci care păreau mult mai buni decât mine”, spune Paulo Futre

Paulo Futre face parte dintre starurile Portugaliei din perioada cuprinsă între mijlocul anilor 80 și 90 ale secolului trecut. Extremă de picior stâng dotată cu un super-talent, cu o tehnică excelentă și o accelerație explozivă, era adesea comparat cu Diego Maradona.

ADVERTISEMENT

A jucat la toți granzii din țara sa natală. A început la Sporting, a trecut apoi la Porto, cu care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1987, în celebra finală decisă de Madjer.

La Benfica n-a petrecut decât patru luni, în 1993, atunci când revenise de la Atletico, formația la care a avut cea mai lungă prezență. Și aceasta pentru că, ulterior, s-a transferat la Marseille.

ADVERTISEMENT

Au urmat experiențe în Serie A, la Reggiana și Milan, în Premier League, la West Ham. Și, în final de carieră, din nou Atletico, plus niponii de la Yokohama.

În prezent, Futre este analist de televiziune și editorialist pentru publicații din Portugalia și Spania.

ADVERTISEMENT

Messi, după Maradona

Din această postură, Paulo Futre a fost prezent miercuri la meciul dintre Benfica și PSG. Și, înaintea partidei, s-a îndreptat către tunelul jucătorilor solicitându-i lui Leo Messi un autograf. Pe un tricou în care portughezul a jucat pentru Atletico.

Un lucru pe care, a recunoscut chiar el, pe rețelele sociale, l-a mai făcut o singură dată în viață. Pentru un alt stângaci genial, și el argentinian. Evident, este vorba despre Diego Maradona.

ADVERTISEMENT

De altfel, a și explicat motivul. Și a spus că a văzut doar doi stângaci care păreau mult mai buni decât el. Cei doi argentinieni pe care deja i-am amintit.

”Lăsând modestie la o parte, am văzut doar doi stângaci care păreau mult mai buni decât mine. Cei doi argentinieni.

Diego Maradona a fost singurul jucător căruia i-am cerut un autograf când am fost coechipieri în echipa mondială în 1987. Azi i l-am cerut lui Leo Messi pe al doilea”, a scris Futre.

Leo s-a menajat

În meciul cu Benfica, Messi a evoluat până-n minutul 81, fiind înlocuit de Sarabia. Au existat suspiciuni că ar putea să fie ușor accidentat, însă Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a demontat aceste zvonuri.

Tehnicianul spune că Leo a solicitat să iasă pentru că echipa avea nevoie de jucători proaspeți. În plus, dorește să fie în cea mai bună formă pentru următorul meci de campionat, dar și pentru a doua partidă cu Benfica, de pe Parc des Princes.

În Ligue 1, PSG evoluează în deplasare, la Reims. Iar argentinianul dorește să-și păstreze statutul de cel mai periculos jucător din campionatele Top 5 ale Europei.


  • Cota NetBet pentru PSG: 2,00 este cota pentru „2-3 goluri repriza a doua” la Reims – PSG. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT