Fotbal intern

Solidaritate între suporteri. Rapidiştii au donat bani pentru timişoreni! Foto

24.05.2018 | 18:22
Solidaritate intre suporteri Rapidistii au donat bani pentru timisoreni Foto

Problemele celor de la ASU Politehnica Timişoara, după ce au părăsit terenul în partida cu UTA, sunt foarte mari, iar rapidiştii au sărit în ajutorul bănăţenilor.

FRF a amendat clubul ASU Politehnica Timişoara cu suma de 79.500 lei, pentru scoaterea echipei de pe teren, în meciul cu UTA Arad, în urma abuzurilor făcute de Jandarmeria Română şi clubul arădean asupra suporterilor bănăţeni, ţinuţi în afara stadionului, în condiţiile în care aveau bilete valabile achiziţionate. Pentru a nu fi dezafiliat, clubul ASU Poli Timişoara trebuie să achite amenda de aproximativ 17.000 de lei până la 31 mai.

Rapidiştii au donat pentru ASU Poli Timişoara

ASU Poli Timişoara, primul club din România manageriat 100% de suporteri, a început o campanie de strângere de fonduri pentru a plăti amenda către FRF. Aceştia au primit ajutor chiar de la fanii rapidişti, care au trimis o donaţie de 3.000 de lei pentru trupa din Bega.

Rapidiştii au donat pentru ASU Poli Timişoara
Rapidiştii au donat pentru ASU Poli Timişoara

Până în acest moment s-a adunat aprox. 15% din cei 79.500 lei, în urma donaţiilor făcute de suporteri. Cei care vor să contribuie  la salvarea echipei de la dezafiliere pot dona orice sumă sau pot achiziţiona unul din tricourile scoase la licitaţie pentru această campanie.