Life

Solistul canadian The Weeknd, transformare șocantă. O ia pe urmele lui Michael Jackson?

07.01.2021 | 15:31
Solistul canadian The Weeknd transformare socanta O ia pe urmele lui Michael Jackson
Solistul The Weeknd, transformat de operațiile estetice. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Solistul canadian The Weeknd i-a șocat pe fanii săi cu noua sa apariție după ce și-ar fi operat complet fața. Nu doar că artistul este de nerecunoscut, dar foarte mulți s-au speriat și spun că intervențiile prin care ar fi trecut l-au urâțit.

Abel Tesfaye i-a lăsat perplecși pe internauți, iar fanii săi sunt oripilați de noua sa înfățișare acuzându-i pe medicii esteticieni că i-au distrus frumusețea.

ADVERTISEMENT

The Weeknd a lansat videoclipul melodiei „Save your tears”, o continuare a poveștii începute în melodiile anterioare despre suferința în dragoste, unde fanii l-au putut remarca pe noul Abel.

Abel Tesfaye The Weeknd, transformat de intervențiile chirurgicale

Fanii cântărețului cu nenumărate hituri muzicale l-au ”cotropit” cu mesaje de indignare pentru felul în care și-a modificat fața pe contul său de Instagram, iar unii spun că alunecă spre obsesia pe care o avea Michael Jackson pentru intervențiile chirurgicale și nu îi prevăd un sfârșit bun.

ADVERTISEMENT

„Chiar era un bărbat frumos. Rușine; Operațiile estetice te-au transformat într-un clown; De ce? De ce ți-au făcut așa ceva la față?”, sunt doar câteva dintre comentariile din valul de mesaje postate pe pagina cântărețului.

Nu este prima oară când Abel șochează opinia publică. Starul R&B a apărut cu bandaje pe față la gala MTV American Music Awards făcându- pe toți cei prezenți să ridice din sprânceană. Presa din afară scrie că The Weeknd a recurs la această înfățișare doar pentru noul său videoclip, totul fiind gândit pentru publicitate.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai premiați artiști ai planetei

Abel Makkonen Tesfaye este unul dintre cei mai apreciați cântăreți internaționali. Artistul în vârstă de 30 de ani a lansat succese muzicale precum „Call out my name”, „Starboy”, „Blinding lights” sau „The Hills”, toate urcând și păstrându-se pe primele locuri în chart-urile din toată lumea.

Tesfaye a câștigat de-a lungul timpului trei premii Grammy, opt premii Billboard, cinci American Music Wards și două MTV American Music Awards. Primul album de studio l-a înregistrat în anul 2013, atunci când a devenit o adevărată revelație pentru muzica internațională, „Kiss land”, după care au urmat „Beauty behind the madness” (2015), „Starboy” (2016) și „After hours” (2020).

ADVERTISEMENT