Life

Solstițiul de iarnă 2020 și efectele asupra zodiilor. Ce să nu faci mâine

21.12.2020 | 17:45
Solstitiul de iarna 2020 si efectele asupra zodiilor Ce sa nu faci maine
ADVERTISEMENT

Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie 2020 va avea urmări importante asupra zodiilor. Azi avem cea mai scurtă zi din an, iar începând de mâine, zilele vor crește treptat. Îți spunem ce să nu faci mâine, în a doua zi, cea din care se vor simți efectele solstițiului!

Berbec: Nu anticipa anumite evenimente și ai grijă cum te raportezi la cei din jur. Nu tot timpul ceea ce îți imaginezi este exact așa în realitate.

ADVERTISEMENT

Taur: Pregătește-te pentru o perioadă de vis, căci vei avea parte de lucruri bune. Nu gândi negativ, nu pune răul în față, căci lucrurile sunt pe făgașul normal.

Solstițiul de iarnă și zodiile: Ce să nu faci de mâine începând

Gemeni: Nu căuta adevărul în locuri ascunse, căci e chiar sub ochii tăi! Solstițiul de iarnă îți va dezvălui o serie de taine interesante.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu le reproșa celor din jurul tău lucruri pe care le faci și tu greșit. E timpul să fii coerent cu tine însuți.

Leu: Nu te plânge de toate fleacurile. Ai atâtea motive de bucurie. Fericirea este sub nasul tău.

Fecioară: Încearcă să nu intri în polemică de bună dimineață cu anumite persoane de la locul de muncă deoarece nu te ajută la nimic. Fii împăciuitor.

ADVERTISEMENT

Capricornii nu trebuie să ignore criticile celor din jur

Balanță: E timpul să nu îți mai pese de ce crede lumea despre tine. Fii mai încrezător în forțele tale.

Scorpion: Nu schimba subiectul dacă va fi o persoană care să știe adevărul despre un subiect sensibil. E momentul să faci lumină.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Nu te panica și nu pune răul în față. Ai suficiente motive să te liniștești. Viața frumoasă abia de acum începe.

Capricorn: Nu ignora criticile pe care ți le aduc ceilalți, chiar dacă acum totul este minunat în viața ta. Omul cât trăiește învață.

Vărsător: Stai cuminte în banca ta și nu te băga în certurile prietenilor tăi. Evită subiectele pe teme religioase și politice.

Pești: Nu ridica tonul la cei din jurul tău, chiar dacă nu îți mai poți stăpâni nervii.

 

ADVERTISEMENT