Sport

Soluția amuzantă pentru ca U Craiova să câștige titlul: „Să se numească Universitatea Laci!” Exclusiv

Un mare fost jucător al României a dat o soluție amuzantă pentru ca U Craiova să câștige campionatul: „Să se numească Universitatea Laci,” a declarat acesta în exclusivitate pentru FANATIK.
01.08.2021 | 15:00
Solutia amuzanta pentru ca U Craiova sa castige titlul Sa se numeasca Universitatea Laci Exclusiv
ADVERTISEMENT

U Craiova nu s-a descurcat foarte bine în competițiile europene nici în acest an. Oltenii au fost eliminați din al doilea tur preliminar al Conference League de albanezii de la Laci, asta deși Sorin Cârțu declara pentru FANATIK Universitatea nu ar trebui să aibă probleme cu o astfel de formație.

„Juveții” se vor focusa pe campionat și pe Cupa României, dar fanii nu au acceptat așa ușor eliminarea din Europa. După partida de pe „Ion Oblemenco”, mai mulți suporteri au cerut socoteală jucătorilor lui Laurențiu Reghecampf, dar aceștia nu au vrut să poarte o discuție față în față cu cei care iubesc această echipă.

ADVERTISEMENT

Rodion Cămătaru, soluție amuzantă pentru ca U Craiova să câștige titlul: „Poate dacă își schimbă numele în Universitatea Laci”. Eliminările din competițiile europene, o mare problemă pentru fotbalul românesc

Fotbalul românesc este într-o situație delicată. Toate cele trei echipe românești din Conference League, Craiova, FCSB și Sepsi, au fost eliminate de reprezentante ale unor țări ca Albania, Kazahstan și Slovacia. CFR Cluj este formația care încearcă să mai țină steagul sus pentru țara noastră, lucru tot mai greu în zilele noastre.

Echipele românești visează an de an la grupe de cupe europene, dar se pare că nu sunt în stare să treacă nici de primul tur preliminar în care intră, așa cum a fost cazul cluburilor amintite anterior. În ceea ce o privește pe Universitatea Craiova, oltenii au mari probleme în a-și reveni după rezultatele slabe din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Rodion Cămătaru, fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima”, a declarat pentru FANATIK: „Am văzut foarte puțin din meciul Universității Craiova cu Laci, un rezultat foarte prost pentru Craiova și pentru fotbalul românesc. Toate echipele au fost eliminate. Am ajuns să ne bată toată lumea.” 

Întrebat cum ar putea să își revină echipa din Bănie din acesta formă slabă și să înceapă să câștige în campionat, Rodion Cămătaru a răspuns sub formă de glumă: „Poate dacă își schimbă numele în Universitatea Laci. Asta este, mai glumim și noi. Din păcate, au fost niște rezultate foarte slabe pentru fotbalul românesc,” a mai spus acesta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Își revine Universitatea Craiova în meciul cu FC Botoșani? Laurențiu Reghecampf: „Suntem într-o mini-criză”

După eșecul din Conference League, Știința trebuie să se preocupe de campionat. Titlul pare un vis atât de îndepărtat pentru olteni, chiar dacă în urmă cu două sezoane au ratat câștigarea campionatului în ultimul meci. În sezonul trecut, Universitatea Craiova nu a ținut pasul cu FCSB și CFR Cluj până în ultima etapă.

Cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, „alb-albaștrii” au nevoie să facă ceva memorabil în întrecerea internă pentru ca suporterii să-i ierte pentru rușinile din ultimele două sezoane din competițiile europene: „Sperăm să alcătuim un 11 bun şi să câştigăm meciul cu Botoşani, sper ca jucătorii să intre cu încredere, să treacă peste acest moment.

ADVERTISEMENT

Cred că i-am recuperat pe jucători din punct de vedere psihic, există această stare de oboseală, normală, majoritatea jucătorilor sunt afectaţi, dar le-am spus să fie liniştiţi, fiindcă este normal, este o echipă mare, cu mulţi fani.

Jucătorii trebuie să iasă la luptă şi să dovedească faptul că a fost un accident. Vrem să clădim o echipă bună, care la anul să facă faţă în cupele europene, lucrăm la asta, dar timpul este scurt,” a declarat Reghe înainte de duelul dintre Craiova și Botoșani, de duminică, ora 19:15.

Antrenorul Universității Craiova a comentat și reacția fanilor: „Nu mă surprinde reacţia fanilor, sunt oameni care trăiesc pentru această echipă, care suferă şi înţeleg reacţia lor, este una normală. Le-am spus jucătorilor să rămână în minte cu momentele frumoase trăite alături de fani. Vom încerca să le readucem bucurie fanilor şi să reclădim o echipă competitivă. Fanii nu sunt agresivi, ei vor numai să vorbească cu jucătorii, să-şi exprime frustrarea, trebuie să-i înţelegem. Suntem într-o mini-criză, dar este abia la început sezonul.”


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 2,35 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT