News

Soluţia găsită de un român ca să nu mai plătească mult la curent. Dispozitivul banal pe care și l-a montat în casă. Prețul lui e o nimica toată

Facturile uriașe au făcut ca românii să caute soluții pentru a nu mai plăti bani mulți la curent. Un român și-a montat un dispozitiv banal și spune că a redus serios consumul
26.10.2022 | 12:41
Solutia gasita de un roman ca sa nu mai plateasca mult la curent Dispozitivul banal pe care si la montat in casa Pretul lui e o nimica toata
Cum a reușit un român să scape de grija facturilor la curent. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Facturile au băgat spaima în români, dar nu puțini au fost cei care au căutat imediat soluții. Astfel, pe rețelele de socializare au apărut tot felul de reclame la dispozitive comercializate chiar de magazine mari în mediul online. Nu a mai durat mult până la primele păreri, mai toate fiind pozitive.

Ce a făcut un român ca să nu mai plătească mult la curent

Concret, unul dintre cei mai mari retaileri se laudă că vinde un economizor de energie electrica. Culmea, prețul lui nu este deloc mare. Astfel, pentru nici 70 de lei, facturile ar urma să vină mult reduse după achiziția produsului.

ADVERTISEMENT

Dispozitivul pentru reducerea consumului de energie electrică are rolul de a stabiliza tensiunea și de a preveni tensiunea instabilă, ceea ce duce la scăderea consumului și prelungirea vieții aparatelor electrice.

„Oricine primește lunar o factură de curent ar trebui să aibă un dispozitiv pentru economisirea energiei electrice! Cu un design inovator acest produs este practic și se alimentează la o priză de 220V~240V.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul acestui dispozitiv pentru electricitate, factura dumneavoastră se va înjumătăți și astfel veți economisi bani pentru vacanțe”, notează furnizorul în anunț.

„Eu sunt electrician de la 18 ani. Și chiar am măsurat ce face acest aparat. Reduce consumul de energie electrică cu max.12.%”, a notat Arpad Gabriel Barta în dreptul dispozitivului, unul care a stârnit curiozitatea imediat.

ADVERTISEMENT

Oamenii spun că au căutat pe internet și principiul de funcționare al economizorului. Nu au găsit multe detalii, dar au aflat că acesta ar funcționa pe baza înmagazinării surplusului de energie electrică, surplus care va fi eliberat în momentul în care apar scăderi bruște de consum de energie.

De remarcat că nu toată lumea crede în astfel de aparate. Un utilizator a fost destul de dur la adresa economizorului. „Este stas. Îl cumperi și îl bagi în priză. Poți să ai aparate de sudură, betonieră că nu se învârte contoru’! Tot așa cum a slăbit o artistă după ce a mâncat ceafă de porc din tigaia aia magică!”, a notat bărbatul.

ADVERTISEMENT
Tags: