Life

Soluția ieftină și naturală care te scapă imediat de gândacii din casă. Mulți români au cele două ingrediente în bucătărie, dar puțini știu asta

Trucul accesibil și simplu care elimină gândacii din locuință. Multe persoane au cele două produse în gospodărie, dar nu cunosc asta.
02.06.2024 | 12:00
Solutia ieftina si naturala care te scapa imediat de gandacii din casa Multi romani au cele doua ingrediente in bucatarie dar putini stiu asta
Trucul accesibil și simplu care elimină gândacii din locuință. Multe persoane au cele două produse în gospodărie, dar nu cunosc asta. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Soluția ieftină și naturală care te scapă imediat de gândacii din casă. Mulți români au cele două ingrediente în bucătărie, dar puțini știu asta. Scapă de grija insectelor care mișună, de regulă, noaptea prin locuință.

Trucul accesibil și simplu care elimină gândacii din locuință. Multe persoane au cele două produse în gospodărie, dar nu cunosc asta

Trucul accesibil și simplu care elimină gândacii din locuință. Multe persoane au cele două produse în gospodărie, dar nu cunosc asta. Sunt două dintre cele mai folosite ingrediente dintr-o casă și acționează instant asupra insectelor neplăcute.

ADVERTISEMENT

Una dintre metodele naturale, pentru care nu trebuie să scoți bani din buzunar, este realizată din cafea și zahăr. Amestecul dintre acestea reprezintă o capcană mortală pentru libarca neagră care este atrasă de miros.

Tot ce trebuie să faci este să pui la fiert o cantitate generoasă de apă. Într-o cană trebuie să adaugi câteva linguri de cafea și două lingurițe de zahăr. Se amestecă foarte bine cele două ingrediente și apoi se toarnă în apa fierbinte.

ADVERTISEMENT

Soluția obținută se toarnă în recipiente mici care se lasă în colțurile din bucătărie. Se pot pune și în alte zone din casă pe unde ar putea sta gândacii. Insectele vor fi alungate imediat de combinație dintre cafea și zahăr.

Pentru o eficiență și mai mare este foarte important ca locurile unde se păstrează amestecul să fie curat și spălat dinainte. Gândacii de bucătărie vor fi împiedicați să intre în casă și dacă se folosește zațul de la cafea.

ADVERTISEMENT

Ce alte soluții omoară gândacii de bucătărie

O altă soluție simplă, rapidă și eficientă care omoară gândacii de bucătărie constă în sucul de la o lămâie amestecat cu puțină apă. Citricile au proprietăți naturale antipatogene care țin aceste insecte neplăcute departe.

De asemenea, funcționează de minune și uleiul de mentă. Acest remediu este eficient și atunci când există o infestare cu gândaci. În plus, detergentul de vase amestecat cu puțină apă nu trebuie trecut cu vederea.

ADVERTISEMENT

Un amestec de apă și săpun poate sufoca și ucide gândacii și este deosebit de eficient împotriva gândacilor germani”, a declarat Natasha Wright, entomolog certificat și director tehnic la Braman Termite & Pest Elimination, scrie clicksanatate.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”