Soluţia lui Şumi pentru salvarea Rapidului: “Aşa ar fi un club curat!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
31/07/2016, 09:45
Soluţia lui Şumi pentru salvarea Rapidului: “Aşa ar fi un club curat!”

Marius Şumudică a declarat după partida amicală, de sîmbătă, dintre Dinamo şi Rapid că are tot respectul pentru cele două echipe. Meciul a fost organizat în scopul de a susţine clubul după ce formaţia a fost exclusă oficial din Liga 1 din cauza problemelor financiare.

“Bravo suporterilor lui Dinamo, respect pentru ei. Tot timpul pentru mine ei au fost printre cei mai buni, de la coregrafii la aceste decizii.

Şi eu aş pune umărul la crearea unei noi echipe, financiar, indiferent cum. Cred că ar fi un Rapid curat şi pe parcurs ar putea veni cineva cu bani care să investească. Pentru că noi nu avem capacitatea financiară de a duce un club la un nivel înalt, aşa cum nici domnul Moraru nu are. Şi-a bătut joc de club.

Toţi cei care simt ceva pentru Rapid trebuie să se aşeze la masă şi să pornească într-o singură direcţie”, a declarat Şumudică.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×