Soluția pentru centrul apărării de la FCSB vine de la liderul Turciei: „Gigi Becali nu prea se refuză, sunt deschis oricărei oferte”

Francisc Oprea   
în FCSB
27/12/2019, 20:41
Soluția pentru centrul apărării de la FCSB vine de la liderul Turciei: „Gigi Becali nu prea se refuză, sunt deschis oricărei oferte”
Paul Papp a evoluat două sezoane la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Paul Papp, jucător ce a prins puține minute în acest sezon la Sivasspor, liderul surpriză din Superliga din Turcia, declară că gândește la un transfer la o echipă unde ar avea mai multe șanse, iar o revenire la FCSB nu este exclusă.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1.47 este cota pentru „Peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!


Paul Papp nu ar refuza o revenire la FCSB

Paul Papp a îmbrăcat tricoul roș-albastru între 2014 și 2016, iar acum, din cauza situației de la Sivasspor, pentru care a evoluat în doar două meciuri în acest sezon, ambele în Cupa Turciei, nu ar refuza o revenire la FCSB.

Fundașul central de 30 de ani declară că este nemulțumit de rolul său de la actuala echipă de club, iar în cazul unei oferte de la Gigi Becali i-ar fi greu să spună „nu”.

Meme Stoica este un om care știe mult fotbal. Niciodată să nu spui niciodată. FCSB e FCSB, Becali nu prea se refuză. O să vedem ce va fi pe viitor. FCSB are un grup plin de talente, din care antrenorul lor a reușit să facă o echipă închegată și a început să aibă rezultate.

Aș vrea să joc mai mult. Oricine își dorește asta. Sunt deschis orcărei oferte. M-aș întoarce și în România, am spus-o de mai multe ori.

Duc lipsa gândului de a mă simți important, de a juca meci de meci, dar nu îmi rămâne decât să mă pregătesc sută la sută și când va veni rândul meu să dau totul”, a declarat Paul Papp la TV Digisport.

FCSB are doi fundași centrali de meserie

FCSB are doar doi fundași centrali de meserie în lot, Bogdan Planic și Iulian Cristea. În prima parte a sezonului, Bogdan Vintilă s-a putut baza și pe Bojidar Ciorbadjiski, însă bulgarul nu a reușit să impresioneze și a revenit la CSKA Sofia, club de la care a fost împrumutat în vară.

În cei doi ani petrecuți la FCSB, Paul Papp a câștigat un titlu și o Cupă a României. bifând 63 de apariții, în toate competițiile, în tricoul roș-albastru.

Închide ×