Soluţii pentru Van Gaal! Aduce 3 super-fundaşi

Adrian Căpriţă   
în Pariuri sportive
22/09/2014, 16:20
Soluţii pentru Van Gaal! Aduce 3 super-fundaşi GALERIE FOTO

Manchester United a început modest noul sezon, reuşind să strîngă doar 5 puncte în cinci etape şi doar o victorie, cu londonezii de la QPR.

Deşi are în atac jucători de super-clasă, precum Di Maria, Rooney, Van Persie sau Falcao, marea problemă a diavolilor este linia de fund, unde joacă nişte fotbalişti modeşti.

Aşa cum era normal, Louis van Gaal deja se gîndeşte la transferurile din această iarnă, cînd este obligat să îşi întărească linia defensivă dacă vrea să se bată la titlu.

Englezii i-au făcut o listă antrenorului olandez cu cei mai buni fundaşi centrali pe care United i-ar putea aduce în următoarea perioadă de transferuri:

Mats Hummels

Unul dintre cei mai buni fundaşi de la Campionatul Mondial, Mats Hummels, în vîrstă de 25 de ani, este în pole-position pe lista lui Van Gaal. Din păcate pentru olandez, Jurgen Klopp nu are de gînd să renunţe la omul de bază din apărare. Preţul germanului este de 35 de milioane de euro.

341059_heroa

Nevan Subotici

Al doilea pe lista fundaşilor care ar putea ajunge pe Old Trafford în iarnă vine tot de la Dortmund, Nevan Subotici, în vîrstă de 25 de ani. Avantajul acestuia în faţa lui Hummels ar fi preţul mai mic, doar 20 de milioane de euro. Sîrbul a mai evoluat la Mainz înainte să ajungă la Dortmund.

82968

Ron Vlaar

Un alt transfer care este foarte probabil să se realizeze este cel al lui Ron Vlaar, de la Aston Villa. Olandezul a făcut un turneu final foarte bun în Brazilia, iar multă lume îl vedea plecat în această vară. Avantajul acestuia este că joacă în Premier League şi cunoaşte campioantul. Preţul olandezului în vîrstă de 29 de ani, conform transfermarkt, este de 6,5 milioane de euro.

183558573-466698

 

Închide ×