Fotbal intern

Soluțiile lui Adrian Mihalcea pentru jucătorii lui Dinamo: „Să facă mișcare doar prin casă”

15.03.2020 | 19:02
Solutiile lui Adrian Mihalcea pentru jucatorii lui Dinamo Sa faca miscare doar prin casa
ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea a preluat-o pe Dinamo după demisia lui Dușan Uhrin, iar actualul tehnician al „câinilor” nu a apucat să stea pe bancă la niciun meci al „al-roșilor” din cauza declanșării epidemiei de coronavirus.

Soluția lui Adrian Mihalcea pentru jucătorii lui Dinamo

Adrian Mihalcea s-a gândit la mai multe soluții pentru jucătorii lui Dinamo în perioada epidemiei de coronavirus: „Am luat în calcul 15.000 de scenarii, o să vedem luni pe care-l aplicăm”.

ADVERTISEMENT

„Le-am comunicat și jucătorilor să stea și luni în case, fiecare unde este. Marți sau miercuri, cel târziu, după ședințele mari la nivel înalt, sper că vom avea o idee vizavi de ziua, de perioada, în care putem relua antrenamentele.

Este o situație specială, ne conformăm. Fotbaliștii să stea liniștiți și să facă mișcare doar prin casă”, a mai spus Adrian Mihalcea pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Situația actuală nu este cea mai bună, dar nu este dezastruoasă în niciun caz. Discursul meu către jucători a fost de mobilizare.

Nu suntem într-o poziție în care să ne permită să jucăm mult individual. Trebuie să arătăm ca o echipă, să muncim și să fim uniți”, a mai spus antrenorul „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo se simt ca în „Prison Break”

Jucătorii lui Dinamo au mărturisit că se simt precum în „Prison Break”: Parcă suntem în Prison Break, ne pregătim de marea evadare. Deja este o stare de plictiseală, fiindcă ne scoate dintr-un ritm.

OK, suntem cu familiile, le protejăm, dar e ciudat ca dintr-odată să nu mai faci antrenament, mai ales că mintea nu era setată că avem vacanță”.

ADVERTISEMENT

Mattia Montini, atacantul italian al lui Dinamo, a spus că nu s-a întâlnit până acum cu Adrian Mihalcea, dar că se pregătește în continuare în casă pentru a fi apt din punct de vedere fizic:

„Încă nu m-am întâlnit cu noul antrenor, cu Adrian Mihalcea, din cauza acestei situaţii legate de coronavirus. Luni trebuia să mergem la antrenamente, dar s-a mai amânat. Până atunci, citesc, fac exerciţii acasă”.

  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Mattia Montini, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT