Foto. Atac cu bombă în timpul unui meci de fotbal! Cinci morţi!

BREAKING
Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/04/2018, 23:15
Foto. Atac cu bombă în timpul unui meci de fotbal! Cinci morţi! GALERIE FOTO

Cel puţin cinci persoane au murit, în timp ce peste zece sunt rănite, după ce o bombă a explodat în tribunele unui stadion din Barawe, în sudul Somaliei. Explozia a avut loc în timp ce pe arenă se disputa un meci de fotbal, iar tribunele erau pline, câţiva jucători ai celor două formaţii fiind răniţi.

Conform presei locale, dizvozitivul a fost amplasat în tribuna VIP. Obiectivul teroriştilor era să ucidă cât mai mulţi oficiali somalezi, care se aflau în tribune. Poliţia suspectează că în spatele atacului terorist se află gruparea islamistă Al-Shahab. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Numărul deceselor poate creşte în atacul din Somalia

“Cinci suporteri au murit, acest lucru îl putem confirma în acest moment. Alte opt persoane au suferit răni grave. Numărul deceselor poate creşte, din cauza rănilor grave”, a declarat Hersi Barre Jeeh, comisarul din Barawe.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×