Premier League

Son Heung-min, bătut de tată la antrenament. Dezvăluiri despre fotbalistul lui Tottenham. “Ceva imposibil de imaginat!”

12.05.2019 | 10:20
Son Heung-min la un antrenament susținut cu Tottenham. Fotbalistul a fost bătut de tată la antrenament. Sursă foto: hepta.ro

Son Heung-min este unul dintre cei mai importanți jucători de la Tottenham, iar sud-coreeanul va juca finala Champions League 2019 împotriva lui Liverpool. Înainte să își facă un nume în fotbalul mondial, jucătorul în vârstă de 26 de ani a trecut prin momente dificile și chiar a fost bătut de tatăl său la antrenament.

Son Heung-min, bătut de tată la antrenament

Son Heung-yun, fratele finalistului Ligii care în prezent este antrenor la Academia din Chuncheon, a oferit mai multe detalii despre copilăria fotbalistului de la Tottenham. Acesta a dezvăluit că tatăl lor era foarte dur și că îi bătea ori de câte ori avea ocazia.

“Tata țipa la noi, ne trăgea palme, azi ar fi ceva imposibil de imaginat. Unii din vecini chiar se îndoiau că ar fi tatăl nostru adevărat, atât era de rău”, a declarat Son Heung-yun, fratele fotbalistului de la Tottenham.

Son Heung-min a fost surprins în timp ce plângea la finalul unui meci al lui Tottenham
Son Heung-min a fost surprins în timp ce plângea la finalul unui meci al lui Tottenham

Son, al doilea cel mai bine plătit jucător de la Tottenham

Son Heung-min a ajuns la Tottenham în luna august a anului 2015 și are un contract valabil până în vara anului 2023. Fotbalistul originar din Chuncheon a înscris 20 de goluri și a oferit 10 pase deicisive în 47 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 și este cotat de site-urile de specialitate la 65 de milioane de euro.

Son este al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul lui Tottenham, după Harry Kane. Son încasează 7,280,000 de lire pe an, adică 140.000 de lire pe săptămână. De partea cealaltă, Harry Kane este plătit de Tottengam cu 10,400,000 de lire pe an, adică 200.000 de lire pe săptămână. Pe locul 3 se află Dele Ali care primște 5,200,000 de lire pe sezon.