Life

Sonia Argint, dezvăluiri despre cariera în televiziune. Cum a pornit sora lui Tiberiu Argint pe drumul către faimă

Sonia Argint nu este numai sora lui Tiberiu Argint, fostul iubit al Andreei Bălan, ci și una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV.
01.11.2021 | 19:19
Sonia Argint dezvaluiri despre cariera in televiziune Cum a pornit sora lui Tiberiu Argint pe drumul catre faima
ADVERTISEMENT

Moderatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos” de la TVR 1 a făcut câteva dezvăluiri despre cariera în televiziune, dar și care au fost pașii pe care i-a făcut pentru formarea sa.

Blondina a început să apară pe sticlă în urmă cu ani buni, când modera un show în limba germană, pasiune pe care a moștenit-o de la bunica sa.

ADVERTISEMENT

Sonia Argint a urcat repede pe trepte și a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate în această branșă, dar spune că mai are de lucrat, asta pentru că este perfecționistă.

Sonia Argint, detalii despre începuturile în televiziune: ”Sunt pe drumul cel bun”

„Limba germană s-a lipit de mine «im Nu”»– adică peste noapte. Iar acest match made in Heaven a fost remarcat de echipa redacţiei germane din TVR atunci când au făcut un casting.

ADVERTISEMENT

Cumva am simţit tot timpul că Sonia este în interiorul ei o «femeie care aleargă cu lupii». O creatură uşor sălbatică, puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă şi înţeleaptă.

Doar că la momentul respectiv, nu conştientizam această forţă şi eram destul de acaparată de incertitudini şi nesiguranţe. Aveam şi ceva naivitate în mine.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie de multă autoterapie până în punctul în care am ajuns astăzi. Şi încă mai am de meşterit la mine, dar ştiu că sunt pe drumul cel bun”, a declarat Sonia Argint pentru okmagazine.ro.

Sonia Argint, fericită cu alegerea carierei în televiziune

Sora lui Tiberiu Argint este mulțumită de parcursul profesional și nu se mai gândește la perioada în care cocheta cu modellingul. Vedeta crede că lucrurile s-au așezat foarte frumos pentru ea.

ADVERTISEMENT

Blondina este mama a doi băieți minunați, Marc și Eric, care sunt adolescenți și cu care se mândrește, de aceea nici nu privește deloc în urmă.

„Dacă drumul meu ar fi luat-o în altă direcţie, probabil că nu i-aş fi avut pe aceşti doi minunaţi copii în viaţa mea. Eu cred că Dumnezeu aşază lucrurile aşa cum trebuie.

Şi asta am învăţat, să mă mai las dusă de viaţă şi să nu ţin cu dinţii de ceea ce nu se întâmplă firesc şi lesne”, a adăugat Sonia Argint, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT