Life

Sonia Ferrari, concurenta transsexual de la Chefi la cuțite, a suferit o dramă după competiția de la Antena 1

25.10.2020 | 12:26
Sonia Ferrari concurenta transsexual de la Chefi la cutite a suferit o drama dupa competitia de la Antena 1
Sonia Ferrari a impresionat juriul de la Chefi de la cuțite
ADVERTISEMENT

Sonia Ferrari, concurenta transsexual de la Chefi la cuțite, a avut parte de clipe neplăcută după ce a ieșit din competiția de la Antena 1.

Tânăra artistă a apărut la tv împreună cu iubitul ei, însă după doar câteva luni a suferit o decepție în dragoste, căci s-a despărțit de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu fosta concurentă a emisiunii culinare, care a dezvăluit că în relația de cuplu au intervenit problemele și au fost nevoiți să se despartă.

Sonia Ferrari, concurenta transsexual de la Chefi la cuțite, dezamăgire în dragoste

Deși părea că și-a găsit jumătatea după lungi căutări, Sonia Ferrari, concurenta transsexual de la Chefi la cuțite, este din nou singură, după ce relația cu iubitul ei s-a destrămat. În prezent, tânăra artistă locuiește în București, după ce ani buni a trăit în Austria alături de familia ei.

ADVERTISEMENT
Sonia Ferari a făcut spectacol cu apariția ei, dar a impresionat mai ales cu sinceritatea despre viața ei personală
Sonia Ferari a făcut spectacol cu apariția ei, dar a impresionat mai ales cu sinceritatea despre viața ei personală

Ea își caută jumătatea și speră să găsească pe cineva care să o completeze. „Eu și iubitul meu, băiatul alături de care am apărut, nu mai suntem împreună, a fost o perioadă frumoasă între noi, dar am decis să pun stop. Eu sunt cea care a ales să se despartă, motivele sunt personale, nu pot să le spun, dar nici nu contează, important este că ne-am despărțit. El este un om foarte bun, minunat, care efectiv îmi făcea toate poftele.

Dimineața mă trezea cu micul dejun la pat, se comporta foarte frumos, dar au existat niște lucruri cu care nu am rezonat amândoi și ne-am despărțit. E mai bine așa pentru toată lumea. Am suferit la început, însă a trecut deja ceva timp de când nu mi suntem împreună, mi-am revenit”, a declarat Sonia Ferrari pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Chefi la cuțite este nepoata lui Nicolae Guță

Sonia Ferrari s-a născut bărbat, iar în urmă cu patru ani și-a făcut operație de schimbare de sex, a investit în look-ul ei în jur de 50 de mii de euro pentru a deveni femeie. Vrea să-și facă o nouă intervenție de 15.000 de euro care o va transforma în Kim Kardashian de România.