Life

Sonny Barger, fondatorul Hells Angels, a murit. Ultimele cuvinte transmise: „Dacă citești acest mesaj, vei ști că am plecat”

Sonny Barger, fondatorul Hells Angels, celebra bandă de motocicliști, a murit la vârsta de 83 de ani. Conform primelor informații, suferea de cancer.
01.07.2022 | 12:17
Sonny Barger fondatorul Hells Angels a murit Ultimele cuvinte transmise Daca citesti acest mesaj vei sti ca am plecat
Sonny Barger avea 83 de ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fondatorul Hells Angels, Sonny Barger, a murit la vârsta de 83 de ani, potrivit unei declarații pe rețelele sociale și fostului său avocat, acesta era diagnosticat cu cancer.

Sonny Barger, fondatorul Hells Angels, a murit la vârsta de 83 de ani

Anunțul morții lui Barker a fost făcut chiar pe pagina oficială de Facebook a acestuia. Fondatorul Hells Angels a lăsat un mesaj care să fie publicat imediat după decesul său.

ADVERTISEMENT

„Dacă citești acest mesaj, vei ști că am plecat. Am cerut ca această notă să fie publicată imediat după moartea mea.

Am trăit o viață lungă și bună, plină de aventură. Și am avut privilegiul să fac parte dintr-un club uimitor.

ADVERTISEMENT

Deși am fost persoană publică timp de zeci de ani, mare parte din timp m-am bucurat de momente speciale cu frații mei de club, familia mea și prietenii apropiați”, se arată în mesajul publicat în mediul online.

Sonny Barger suferea de cancer

Sonny Barger a mărturisit că, în ultima perioadă, s-a luptat cu o boală nemiloasă. De asemenea, fostul său avocat, Fritz Clapp, confirmat că fondatorul Hells Angels suferea de cancer la ficat și că a murit în liniște, la el acasă, notează nbcnews.com. 

ADVERTISEMENT

„Am plecat liniștit, după o luptă scurtă cu cancerul. Să știți că, până la final, am fost înconjurat de ceea ce contează cu adevărat, soția mea, Zorana, precum și cei dragi.

Ține capul sus, rămâi loial, rămâi liber și prețuiește întotdeauna onoarea. Sonny”, continuă textul de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Sonny Barker a fondat Hells Angels în anul 1957

Numele complet al lui Sonny era Ralph Hubert Barger Jr. S-a născut în Modesto, California. iar în anul 1957 a trupa  fondat trupa Hells Angels.

A fost consultant tehnic pentru filme despre bandă,  inclusiv Hell’s Angels on Wheels și Hell’s Angels ’69, producții în care a și apărut.

Cartea lui Barger, Hell’s Angel: The Life and Times of Sonny Barger and the Hell’s Angels Motorcycle Club detaliază viața și experiențele sale cu notoriul club. În ea, el face lumină asupra istoriei și evoluției lor și include povești despre confruntările cu legea.

 

ADVERTISEMENT