Life

Sophie Ellis-Bextor a ajuns de ugență la spital! Fotografia cu care artista și-a băgat fanii în sperieți

03.06.2020 | 19:06
Sophie EllisBextor a ajuns de ugenta la spital Fotografia cu care artista sia bagat fanii in sperieti
ADVERTISEMENT

Sophie Ellis-Bextor și-a speriat la culme fanii cu fotografia publicată recent pe rețelele de socializare, în care apare plină de vânătăi, zgârieturi și pansamente.

Evident, toată lumea a bombardat-o cu mesaje prin care încerca să afle cum de a ajuns în această stare, așa că îndrăgita artistă nu a mai avut scăpare. Vrând-nevrând, a trebuit să povestească întreaga întâmplare în cel mai mic detaliu și să răspundă fiecăruia în parte.

ADVERTISEMENT

Sophie Ellis-Bextor a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artista

Bucuroasă că a ieșit din izolare după mai bine de două luni, Sophie a ieșit la o scurtă plimbare în aer liber alături de soț și ce trei fii ai săi. Din păcate pentru ea, a încheiat ziua pe patul de spital, după ce, într-un moment de neatenție, a căzut cu bicicleta și a avut nevoie de intervenția medicilor.

În mesajul postat pe contul său de Instagram, îndrăgita artistă a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în aceste momente dificile. De asemenea, frumoasa britanică și-a liniștit fanii, asigurându-i că se află într-o stare de sănătate bună și se va recupera cât de curând.

ADVERTISEMENT

Bună tuturor. Vă mulțumim pentru toate mesajele minunate. Principalul motiv pe care l-am postat  este acela de a le mulțumi oamenilor incredibili care s-au oprit să ne ajute. Nu vă faceți griji, sunt bine și am parte de cea mai bună îngrijire.

Richard este extraordinar, îl ador, iar despre copii abia dacă îmi mai găsesc cuvintele. Am ajuns la urgențe noaptea trecută după ce am făcut o tumbă pe cărarea dinspre râul Tamisa în timp ce mă plimbam cu bicicleta.

ADVERTISEMENT

Am ales acest fundal în alb și negru pentru ca fotografia să nu fie foarte enervantă pentru voi. Nu de alta, dar sunt cam învinețită în momentul ăsta. Vreau să mulțumesc echipajului de ambulanță și personalului de la spital (același la care m-am născut, dacă vă vine să credeți) pentru că m-au lipit împreună.

Vreau să le mulțumesc și lui Lucas, Colin, Josh și Willow, care au alergat să ne ajute pe mine și pe Richard. Ați fost atât de calmi, grijulii și mi-ați dat liniștea de care aveam nevoie în astfel de momente.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc foarte mult. Sper că veți mesajul, întrucât nu am știut cum altfel să vă transmit aceste cuvinte. Dumnezeu să vă binecuvânteze, vă iubesc”, a scris Sophie Ellis-Bextor.

ADVERTISEMENT