ADVERTISEMENT
Life

Soprana Adriana Mesteș, găsită moartă după trei zile. Intrase în stare de putrefacție

Autor: Stefania Bacanu | 27.08.2020 | 14:07
Soprana Adriana Mesteș, găsită moartă după trei zile. Intrase în stare de putrefacție

Soprana Adriana Mesteș a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia cu chirie, la trei zile după tragedie. Vecinii au alertat autoritățile din cauza mirosului insuportabil care venea din apartamentul artistei.

ADVERTISEMENT

Pompierii, veniți la fața locului, au găsit-o pe Adriana în stare de putrefacție. Aceasta nu mai fusese văzută de câteva zile, fapt ce le-a dat de gândit vecinilor care au sunat la 112.

Constanța Adriana Mesteș a fost una dintre cele mai cunoscute cântărețe de operă din România, cu o carieră impresionantă. Una dintre cele mai puternice voci ale țării, a reprezentat România cu succes la multe festivaluri și spectacole internaționale.

ADVERTISEMENT

A murit soprana Adriana Mesteș. Cum a fost găsită de pompieri

Vestea morții Adrianei Mesteș a căzut ca un trăsnet peste cei care o cunoșteau. Avea 64 de ani, locuia singură, dar era foarte activă pe rețelele de socializare. Ultimul mesaj postat pe Facebook exprima bucuria de a trăia viața cu înțelepciune și nimic nu trăda tragedia care avea să se întâmple.

„ Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin…”, scria în mesajul postat de Adriana cu doar câteva zile înainte de cumplitul eveniment, pe Facebook. Mesajul a fost însoțit de un clip video în care apăreau niște păsări.

ADVERTISEMENT

Autoritățile încearcă acum să deslușească misterul morții Adrianei și culeg informații privind circumstanțele în care a avut loc tragedia. Vecinii povestesc că femeia se izolase în ultima perioadă și că locuia singură, de ceva vreme, cu chirie într-un apartament din zona 13 Septembrie.

Soprana Adriana Mesteș a absolvit Conservatorul George Enescu din Iași, în anul 1986, iar calitățile vocale aveau să o facă remarcată încă de atunci. A fost solistă la Operele din Timișoara, Iași și București.

ADVERTISEMENT

Numele ei a apărut pe afișele multor festivaluri și evenimente muzicale atât din țară, cât și din străinătate, unde a reprezentat România cu succes.

A murit singură

Ca și în cazul altor vedete din România, soprana Adriana Mesteș a murit singură, în locuința sa din București. Alte morți care au șocat țara noastră au fost cele ale lui Costin Mărculescu, mort după un infarct, și al Cristinei Țopescu, care a încetat din viață tot după un stop cardiac. La fel ca și în cazul sopranei, cei doi artiști au fost găsiți după mai multe zile, în stare de putrefacție, iar cei care au alertat autoritățile au fost vecinii, nu prietenii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!