News

Soprana Maria Macsim Nicoară era desfigurată când a ajuns la spital și ar fi consumat alcool. Detalii înfricoșătoare din anchetă

13.05.2020 | 07:26
Soprana Maria Macsim Nicoara era desfigurata cand a ajuns la spital si ar fi consumat alcool Detalii infricosatoare din ancheta
Maria Macsim Nicoară ar fi consumat alcool împreună cu soțul ei în seara de duminică, 10 mai, înainte de tragedie. Sursa foto: ziaruldeiași.ro
ADVERTISEMENT

Soprana Maria Macsim Nicoară de la Opera din Iași era desfigurată când a ajuns la spital duminică seară după ce soacra acesteia a sunat la 112 spunând că ar fi căzut pe scări în casa din Aroneanu.

Maria Macsim Nicoară, desfigurată. S-au găsit pete de sânge și vomă pe pereți

Potrivit unor date din ancheta procurorilor obținute de ziaruldeiași.ro, se pare că cei doi soți ar fi consumat alcool în seara cu pricina, iar procurorii ieșeni au deschis un desar penal în care principala acuzație este de tentativă de omor, in rem (n.r.: cu privire la faptă).

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, toate indiciile arată că în casa din Aroneanu nu a fost vorba de niciun accident. Ba mai mult, persoane din familia sopranei Maria Macsim Nicoară susțin că soțul ar fi agresat-o de mai multe ori, însă deocamdată nu au putut proba aceste acuzații.

Apropiații familiei: „Ne temem că ar fi fost o agresiune”

Bărbatul femeii este și el artist, un cunoscut pianist pe plan local, iar în ultima vreme, potrivit apropiaților, se certa tot mai mult cu nevasta.

ADVERTISEMENT

Procurorii criminaliști au ajuns ieri în casa familiei cântăreței de operă și au intervievat-o, pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs accidentul casnic, pe soacra acesteia, cea care a chemat Ambulanța în seara de 10 mai.

Soțul, Constantin Nicoară, a ajuns la audieri la Parchet, iar întrebați în legătură cu acest dosar au fost și vecinii celor doi.

ADVERTISEMENT

Maria Macsim Nicoară se află și în prezent la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde se află în stare critică. Medicii au constatat că leziunile au fost atât de puternice încât femeii îi lipsesc bucăți mici din creier, aceasta ajungând pe targă în salonul de îngrijiri intensive în comă de gradul IV.

„Noi ne temem că ar fi fost o agresiune. Dar nu spunem deocamdată nimic, ne rugăm să scape”, au mărturisit persoane apropiate familiei pentru Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

„Scara are un aspect ciudat, însă, fiind lată, există posibilitatea să fi căzut accidental. Au fost găsite pete de sânge pe perete, dar şi vomă. Femeia a căzut până la baza scărilor, unde a fost găsită de către soţ. Ea era conştientă un timp“, se mai arată în ancheta preliminară a procurorilor.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: