Life

Sora Adinei Alberts s-a călugărit: „Ne-a durut, ca familie, alegerea ei”. Cum arată Daniela

Adina Alberts are o soră mai mare decât ea, care a ales să fie slujitoare a lui Dumnezeu. Daniela este măicuță de 26 de ani și a renunțat la viața lumească, decizie greu de suportat pentru familie.
22.04.2022 | 16:58
Sora Adinei Alberts sa calugarit Nea durut ca familie alegerea ei Cum arata Daniela
Cum arată sora călugăriță a Adinei Alberts. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Adina Alberts va petrece Paștele în familie, alături de cei dragi. Vedeta este fericită că își va putea revedea sora, care este călugăriță. Iată cum arată Daniela, sora Adinei Alberts!

Cum arată sora călugăriță a Adinei Alberts

Medicul a vorbit despre cum va petrece Paștele în acest an. Adina Albert a explicat că Paștele din 2022 va fi unul în familie, alături de cei mai dragi membri ai familiei și de fini.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, aceasta a explicat că de sărbători încearcă pe cât se poate să petreacă timp în familie, atât de Crăciun, cât și de Paște. Un lucru care o face foarte fericită este acela că se întâlnește cu sora ei, Daniela, care este slujitoare a lui Dumnezeu.

“De Paște stăm acasă și vom face o masă mare cu familia lărgită și cu finii noștri. Este mereu o bucurie pentru noi să ne așezăm la masă cu oameni dragi și apropiați.

ADVERTISEMENT

Avem o tradiție în acest sens, atât de Paște cât și de Crăciun, să ne bucurăm împreună, ca tot românul”, a spus aceasta pentru Ok Magazine.

Daniela este măicuță și din această cauză stă departe de familie și cu sora ei se vede doar de câteva ori pe an, unul dintre prilejurile cu care se pot întâlni fiind sărbătorile.

ADVERTISEMENT
Adina Albers și sora ei
Cum arată sora călugăriță a Adinei Alberts. Foto: Facebook

Decizia Danielei de a deveni călugăriță a fost una grea pentru familie

Adina Albert a recunoscut că decizia Danielei de a deveni măicuța a fost una dureroasă pentru familie și aceasta a fost acceptată cu greu, mai ales pentru că aceasta nu poate avea legături cu lucrurile lumești și nici măcar cu familia sa, decât foarte rar.

Mai mult, Adina Alberts a precizat că sora ei a absolvit Fizica la Măgurele, dar a studiat și la ASE. Daniela este măicuță de peste 26 de ani.

ADVERTISEMENT

„Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop!

Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi. Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o!

Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea. Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani!”, a dezvăluit aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT