Life

Sora Andreei Tonciu e total schimbată. Operațiile estetice au transformat-o complet

Andreea Tonciu (35 de ani) și sora sa, Lorena (21 de ani), seamănă ca de picături de apă de când au recurs la operații estetice.
06.10.2021 | 23:08
Sora Andreei Tonciu e total schimbata Operatiile estetice au transformato complet
Sora Andreei Tonciu e total schimbată. Operațiile estetice au transformat-o complet, zici că e altă persoană. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sora mai mică a fostei asistente TV este total schimbată de când a trecut pragul cabinetelor estetice. Tânăra, acum în vârstă de 21 de ani, și-a dorit să se opereze încă de mică.

Sora Andreei Tonciu nu a așteptat prea mult și, imediat după ce a trecut pragul majoratului, a ajuns pe masa de operație. De atunci a îmbunătățit mai multe aspecte la ea.

ADVERTISEMENT

Lorena, sora Andreei Tonciu, diferită după intervențiile chirurgicale

Nasul, sânii și buzele sunt zonele asupra cărora Lorena Tonciu a intervenit în ultimii ani, așa cum și-a dorit sora sa mai mare, Andreea Tonciu.

Din 2017 și până în prezent, tânăra a suferit schimbări majore la aspectul fizic. Acum este o altă persoană și seamănă extrem de mult cu bruneta.

ADVERTISEMENT

Mă rugam de Andreea de la 14 ani să mă operez, iar la 16 ani m-am dus să mă operez, dar nu s-a putut.

Nici nu făcusem bine, cred că aveam o săptămână de când făcusem 18 ani și m-am dus să mă operez, eu sunt foarte obsedată să arăt bine”, a mărturisit Lorena Tonciu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Lorena Tonciu, sora mai mică a Andreei Tonciu
Așa arăta Lorena Tonciu, sora mai mică a Andreei Tonciu, înainte de operații. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik

Mai mult decât atât, tânăra spune că nu se oprește aici, pentru că este genul de persoană complexată. Lorena Tonciu nu iese din casă fără să arate bine și nici fără machiaj.

Lorena Tonciu, gata de noi intervenții chirurugicale

În schimb, Andreea Tonciu a mărturisit că a început să prindă teamă de operațiile estetice, având deja două la activ. Bruneta se teme foarte mult de anestezie și de recuperare.

ADVERTISEMENT

„Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine. Că sunt complexată. Andreea iese și nemachiată din casă, însă eu nu pot. 

Eu trebuie să arăt cel mai bine și când duc gunoiul”, a mai spus sora mai mică a Andreei Tonciu, mai arată sursa menționată mai sus.

Lorena nu se simte bine în propria piele și este gata să recurgă la alte operații estetice pentru a fi în formă maximă.

ADVERTISEMENT