Life

Sora Andreei Tonciu vrea să scape de „moştenirea de familie”! Pleacă în Turcia să se opereze!

Lorena a înnebunit reţelele de socializare cu poze extrem de sexy, dar are un complex: nasul, moştenit de la părinţi.
23.02.2018 | 11:58

Pe Andreea Tonciu o cunoaştem cu toţii. Sexy, frumoasă, plină de vorbe „de duh”, dar şi de operaţii estetice. Sora ei mai mică, Lorena, însă a stat departe de showbiz, deşi pare că ar vrea să păşească în această lume, dovadă fiind pozele extrem de sexy pe care le postează pe reţelele de socializare.

Are însă o problemă şi ea. Nasul, moştenire de familie. Recent, tânăra s-a hotărât că vrea un nas nou. La fel ca sora ei mai mare, Lorena vrea să ia calea Turciei pentru a se opera. 

După ce sora ei s-a operat, adolescenta a decis că vrea şi ea. „Peste două luni plecăm în Turcia cu sora mea să se opereze. E, ce ar putea să vrea sora mea? Gândiţi-vă! Vrea să îşi facă nasul. Pentru mine nu a fost nicio ruşine”, spune Andreea.

Mezina familiei Tonciu a crescut în umbra showbiz-ului, graţie activităţilor din trecut ale surorii sale în domeniu şi s-a remarcat, la rândul ei, prin talentul de a-şi face nenumărate selfie-uri incitante, pe care le-a împărtăşit cu admiratorii pe reţelele de socializare. De-a lungul timpului, imaginile cu ea goală în cadă  sau ţinutele provocatoare au dat de înţeles că nu e de glumă, iar talentul este din belşug la cele două surori.