Life

Sora Anei Porgras, adevărul despre relația dintre fosta faimoasă și Zanni: „A simțit chimia asta”

08.04.2021 | 20:28
Sora Anei Porgras adevarul despre relatia dintre fosta faimoasa si Zanni A simtit chimia asta
Sora Anei Porgras, adevărul despre relația dintre fosta faimoasă și Zanni: "A simțit chimia asta" Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sora Anei Porgras a spus adevărul despre relația dintre fosta faimoasă și Zanni. Ea a explicat că între cei doi a fost o chimie.

Fosta gimnastă a părăsit competiția din jungla Republicii Dominicane, iar plecarea acesteia a șocat pe toată lumea. Cea mai emoționantă reacție a fost cea a lui Zanni. Bărbatul a început să plângă.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cei doi era extrem de apropiată și tot mai multă lume s-a gândit că este vorba de ceva mai mult decât o simplă prietenie. Zanni și Ana se cunoșteau de dinainte de Survivor, iar experiențele extreme din timpul competiției le-a consolidat legătura.

Sora Anei Porgras, adevărul despre relația dintre fosta faimoasă și Zanni: „A simțit chimia asta”

Sora Anei Porgras, Georgiana, a explicat că între cei doi exista o chimie de dinainte de competiție. Totuși, ea a subliniat că nu poate fi vorba despre o relație sentimentală, întrucât nu aveau timp pentru așa ceva.

ADVERTISEMENT

„Știam că au vorbit, că s-au întâlnit la probele sportive (n.r- Ana și Zanni), dar atât, nimic mai mult. Chimia asta s-a creat între ei. S-a tot speculat că între ei ar fi o relație, nu. Timpul a fost prea scurt pentru a cunoaște o persoană și pentru a avea deja o relație,” a declarat Georgiana, potrivit Wowbiz.

„Ei s-au cunoscut înainte și s-au înțeles foarte bine, Ana a spus că a simțit chimia asta deja dinainte să intre în concurs.Ana a spus că simte apropiere de Zanni, nu au o relație, însă Ana a spus că îl iubește și că e mai mult decât o relație. S-a apropiat foarte mult de el, probabil că aveau foarte multe lucruri în comun, de acolo și apropierea asta,” a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT

Femeia subliniază că nu este vorba de dragoste: „Aici nu e vorba despre o relație. Ei s-au apropiat. Cred că Ana i-a înțeles foarte bine problemele lui și cunoscându-l mai bine, a văzut că Zanni e o persoană foarte bună, e un copil foarte bun, chiar dacă el nu știe să joace”.

 „La televizor nu e chiar foarte bine să îți spui părerea așa cum a făcut-o Zanni. El când are ceva de spus, spune fără să menajeze pe nimeni. Când s-a certat cu Jador, problema nu a fost că Zanni nu spune adevărul, problema a fost în momentul în care s-a certat cu Elena,” a spus ea.

ADVERTISEMENT

„El a jignit-o foarte tare, de aici lumea a reacționat foarte urât acasă. Nu trebuia să reacționeze așa, trebuia să fie mai diplomat. Ana când a intrat, Zanni era văzut foarte bine de acasă. Cearta cu Elena a fost după intrarea ei,” a adăugat.

ADVERTISEMENT