Life

Sora Biancăi Drăgușanu, trasă la indigo cu vedeta, în ultima apariție. Cele două par gemene

28.09.2020 | 16:25
Sora Biancai Dragusanu trasa la indigo cu vedeta in ultima aparitieCele doua par gemene
ADVERTISEMENT

Sora Biancăi Drăgușanu a avut o apariție total neașteptată. Spre mare surprinză a fanilor, blondina le-a arătat tututor și cât de bine seamănă cu sora ei, pe care nu s-a sfiit până acum să o prezinte publicului.

Vedeta le-a făcut internauților o mare surpriză și le-a arătat-o pe sora ei, în prezent. Iubita lui Alex Bodi a fost surprinsă într-un cadru inedit de familie și imaginile au ajuns foarte repede și în mediul online.

ADVERTISEMENT

Sora Biancăi se numește Oana și le este cunoscută românilor și datorită participării sale în competiția de la Asia Express.

Sora Biancăi Drăgușanu și blondina par surori gemene în ultima apariție de pe Instagram

Blondina s-a bucurat de curând și de aniversarea fiicei sale cu Victor Slav. A sărbătorit-o pe micuța Sofia într-un stil de zile mari, fiind vorba despre o petrecere la care a participat și fostul soț, dar și actualul ei iubit.

ADVERTISEMENT

Bianca a marcat astfel de momente cu câteva zile în urmă, atunci când a și publicat o serie de imagini de la această aniversare foarte importantă din viața ei.

În ultima astfel de postare de la petrecerea foarte frumoasă pe care aceasta a pus-o la cale pentru fiica ei, de la care n-au lipsit sutele de baloane colorate, Bianca le-a arătat-o pe Oana din prezent.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ???̃?????? ? (@biancadragusanu18) on

“Sora mea, familia mea, Sofia mea”, a fost mesajul Biancăi, ce a însoțit tabloul său de familie.

Cele două surori au semănat întotdeauna foarte bine una cu cealaltă, fiind observat și în alte apariții din trecut ale lor că au trăsături similare la și la nivelul feței, ambele având și ochii în nuanțe de azur.

ADVERTISEMENT

Oana este și-n prezent o apariție foarte rară în pozele de pe Instagram ale Biancăi. Mulți dintre urmăritorii vedetei de 38 de ani au remarcat cât de bine seamănă și acum cele două surori. Totodată, este cunoscut că Oana are doi copii, dar și că locuiește cu familia ei la Călan.

Invitația la petrecerea Sofiei pare să fi fost una pe care nu a putut să o refuze. Oana a purtat o ținută foarte lejeră, compusă dintr-un tricou colorat cu personaje din desenele animate, foarte inspirat pentru o petrecere de fetițe.

Totodată, mulți au putut remarca repede și cât de repede seamănă cele două, având nuanțe similare ale părului, dar și anumite modificări de ordin estetic.

Este cunoscut că și Oana a apelat la o intervenție de reducere a pleoapelor, la fel precum Bianca, în urmă cu doar câteva luni. Vedeta a vorbit despre toate acestea și-n trecut într-o postare pe InstaStory.

ADVERTISEMENT