Life

Sora Danei Roba, anunț trist. Ce se întâmplă chiar acum cu make-up artista: ”Apreciem enorm”

Sora Danei Roba a făcut un anunț trist de ultimă oră. Ce se întâmplă chiar în aceste momente cu faimoasa make-up artistă?
10.06.2023 | 14:33
Sora Danei Roba anunt trist Ce se intampla chiar acum cu makeup artista Apreciem enorm
În ce stare se află Dana Roba. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba se află chiar acum pe patul de spital. Sora acesteia, Lidia Roba se roagă pentru ea și s-ar părea că lucrurile sunt extrem de grave. Ce anunț a făcut aceasta și ce se întâmplă în aceste momente cu faimoasa make-up artistă?

Sora Danei Roba, anunț despre starea de sănătate a make-up artistei

Dana Roba a fost lovită de partenerul ei de viață cu un ciocan în cap. De câteva zile, make-up artista se află în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate, dar și evoluția situației.

ADVERTISEMENT

Iar același lucru este confirmat și de către sora Danei Roba. Într-o postare pe pagina personală de socializare, Lidia Roba anunță că make-up artista nu poate să primească vizite. De asemenea, ea a făcut un apel la fanii surorii ei să respecte decizia familiei, dar și a medicilor.

La finalul postării, sora Danei Roba le-a mulțumit tuturor celor care sunt alături de familie în această perioadă. De asemenea, aceasta a mai adăugat că fiecare mesaj contează în aceste clipe grele.

ADVERTISEMENT

”Dana, în continuare nu poate primi vizite. Vă rugăm în continuare să respectați decizia medicilor și a familiei. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Apreciem enorm fiecare mesaj!”, este mesajul postat de Lidia Roba pe rețelele de socializare.

Dana Roba și soțul ei urmau să divorțeze

În timp ce Dana Roba se află în stare gravă la spital, soțul acesteia a ajuns în fața magistraților. La momentul actual, bărbatul se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, însă lucrurile ar putea evolua în defavoarea lui.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că înainte de a-și lovi soția cu un ciocan în cap, cei doi urmau să divorțeze. Procesul era în plină desfășurare, însă s-ar părea că bărbatul nu voia ca Dana Roba să fie cea care va rămâne cu fetițele.

De aici și până la gestul care a urmat, a fost un singur pas. Să nu uităm că în ultima vreme, Dana Roba tot posta diferite mesaje pe contul personal de socializare. Aceasta dădea de înțeles că nu mai este fericită în relația pe care o avea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, make-up artista vorbea despre suferință, dar și despre caracterul anumitor persoane. ”Numai suferința nobilează la un moment dat caracterul uman și-l crește. (…) . Știți ce veți duce cu voi când veți pleca din locul acesta? Nimic. Decât sufletul și caracterul pe care le-ați avut.”, a fost unul dintre videoclipurile pe care Dana Roba le-a distribuit, pe pagina sa de Instagram, înainte să fie lovită și torturată de soțul ei.

ADVERTISEMENT