Life

Sora Danei Roba, anunț trist. Ce se întâmplă chiar acum cu make-up artista: ”Apreciem enorm”

Sora Danei Roba a făcut un anunț trist de ultimă oră. Ce se întâmplă chiar în aceste momente cu faimoasa make-up artistă?
10.06.2023 | 14:33
Sora Danei Roba anunt trist Ce se intampla chiar acum cu makeup artista Apreciem enorm
În ce stare se află Dana Roba. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba se află chiar acum pe patul de spital. Sora acesteia, Lidia Roba se roagă pentru ea și s-ar părea că lucrurile sunt extrem de grave. Ce anunț a făcut aceasta și ce se întâmplă în aceste momente cu faimoasa make-up artistă?

Sora Danei Roba, anunț despre starea de sănătate a make-up artistei

Dana Roba a fost lovită de partenerul ei de viață cu un ciocan în cap. De câteva zile, make-up artista se află în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate, dar și evoluția situației.

ADVERTISEMENT

Iar același lucru este confirmat și de către sora Danei Roba. Într-o postare pe pagina personală de socializare, Lidia Roba anunță că make-up artista nu poate să primească vizite. De asemenea, ea a făcut un apel la fanii surorii ei să respecte decizia familiei, dar și a medicilor.

La finalul postării, sora Danei Roba le-a mulțumit tuturor celor care sunt alături de familie în această perioadă. De asemenea, aceasta a mai adăugat că fiecare mesaj contează în aceste clipe grele.

ADVERTISEMENT

”Dana, în continuare nu poate primi vizite. Vă rugăm în continuare să respectați decizia medicilor și a familiei. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Apreciem enorm fiecare mesaj!”, este mesajul postat de Lidia Roba pe rețelele de socializare.

Dana Roba și soțul ei urmau să divorțeze

În timp ce Dana Roba se află în stare gravă la spital, soțul acesteia a ajuns în fața magistraților. La momentul actual, bărbatul se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, însă lucrurile ar putea evolua în defavoarea lui.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că înainte de a-și lovi soția cu un ciocan în cap, cei doi urmau să divorțeze. Procesul era în plină desfășurare, însă s-ar părea că bărbatul nu voia ca Dana Roba să fie cea care va rămâne cu fetițele.

De aici și până la gestul care a urmat, a fost un singur pas. Să nu uităm că în ultima vreme, Dana Roba tot posta diferite mesaje pe contul personal de socializare. Aceasta dădea de înțeles că nu mai este fericită în relația pe care o avea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, make-up artista vorbea despre suferință, dar și despre caracterul anumitor persoane. ”Numai suferința nobilează la un moment dat caracterul uman și-l crește. (…) . Știți ce veți duce cu voi când veți pleca din locul acesta? Nimic. Decât sufletul și caracterul pe care le-ați avut.”, a fost unul dintre videoclipurile pe care Dana Roba le-a distribuit, pe pagina sa de Instagram, înainte să fie lovită și torturată de soțul ei.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink