Life

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Ce ținută a purtat Ana la marele eveniment

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit! Fosta asistentă TV a felicitat-o pe Ana pentru marele eveniment din viața ei.
20.09.2021 | 15:10
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Ce ținută a purtat Ana la marele eveniment. Sursa foto: monden.ro
ADVERTISEMENT

Sora Danielei Crudu, s-a căsătorit în acest weekend. Bruneta a făcut anunțul pe rețelele sociale, unde a felicitat-o pe Ana pentru acest eveniment important din viața ei.

Ana locuiește în Suedia împreună cu partenerul ei, Adrian, acolo unde s-a mutat de ceva timp. Blondina a vrut să facă o schimbare și să o ia de la capăt departe de România. De altfel, acolo a făcut și nunta.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc prea multe detalii despre proaspătul soț al blondinei, însă lucrurile merg foarte bine, din moment ce au ajuns în fața Stării Civile.

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit în weekend-ul care tocmai s-a terminat. Fosta asistentă TV a postat un clip video alături de Ana, exprimându-și fericirea pentru blondină.

ADVERTISEMENT

Ana a purtat o rochie scurtă și albastră, care i-a pus în evidență silueta impecabilă. Blondina a postat și ea câteva imagini de la fericitul eveniment și le-a arătat fanilor buchetul ei de flori.

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a ales și un machiaj special pentru această zi, care i-a evidențiat trăsăturile și coafura.

ADVERTISEMENT

„Am fost cupidon și sunt cea mai fericită! Te iubesc, surioara mea, ești totul pentru mine!”, a scris Daniela Crudu pe Instagram.

Ana Crudu și proaspătul ei soț au stat departe de lumina reflectoarelor. Blondina locuiește de câțiva ani în Suedia, însă este foarte apropiată de sora ei, cu care are o relație foarte specială.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a recunoscut, la un moment dat, că îi este foarte greu fără sora ei aproape de ea. Cu toate acestea, fosta asistentă TV a găsit partea bună în această situație. Acum că Ana nu o mai poate lua de la petreceri, vedeta a învățat să fie mai responsabilă.

„Am suferit. Îți dai seama că mi-e greu fără ea, dar să știi că mi-e mai bine că acum sunt un pic mai responsabilă, de nevoie.

De exemplu, ies și trebuie să am mai multă grijă și la petrecere zic că nu mai are cine să vină să mă ia. Îi dădeam share location să vină să mă ia”, spunea Daniela Crudu, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT