Life

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit religios. Cine este Adrian Neagu, bărbatul căruia Ana i-a jurat iubire în fața lui Dumnezeu

Ana, sora Danielei Crudu s-a căsătorit religios cu Adrian Neagu. Evenimentul a avut loc la aproximativ un an de când au spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă.
20.06.2022 | 16:56
Sora Danielei Crudu sa casatorit religios Cine este Adrian Neagu barbatul caruia Ana ia jurat iubire in fata lui Dumnezeu
Ana Crudu s-a căsătorit religios. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a avut motiv de sărbătoare în acest weekend. Ana, sora fostei asistente a lui Dan Capatos și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu cel care, în acte, i-a devenit soț în urmă cu un an.

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit religios. Cine este și cu ce se ocupă soțul său

Ana Crudu s-a căsătorit civil în luna septembrie a anului trecut. Sora Danielei Crudu a fost destul de discretă în ceea ce privește viața sa sentimentală.

ADVERTISEMENT

Atunci când era întrebată despre bărbatul cu care a decis să-și împartă tot restul vieții, tânăra declara că nu este o persoană publică și că nu își dorește să devină.

Recent, Ana și soțul său au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc în în Italia, iar sora fostei asistente tv a publicat mai multe imagini, în care, bineînțeles l-a etichetat și pe soțul său. Se pare că Adrian Neagu este un prosper om de afaceri, scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT
sora daniela crudu
Ana Crudu s-a căsătorit cu omul de afaceri Adrian Neagu.
Foto: Colaj Fanatik/ Instagram

Ana a purtat o rochie lungă, mulată pe corp și o coafură simplă. Din imaginile distribuite pe Instagram se poate observa că s-a bucurat din plin de ziua cea mare.

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia

Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu a putut lipsi de la nunta surorii sale. În ciuda distanței dintre ele, cele două au o relație foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani, Ana a hotărât să înceapă o viață nouă departe de România și s-a mutat definitiv în Suedia. În trecut, Daniela Crudu a recunoscut că nu i-a fost ușor să se adapteze situației, însă a devenit mai responsabilă de atunci.

„Am suferit. Îți dai seama că mi-e greu fără ea, dar să știi că mi-e mai bine că acum sunt un pic mai responsabilă, de nevoie.

ADVERTISEMENT

De exemplu, ies și trebuie să am mai multă grijă și la petrecere zic că nu mai are cine să vină să mă ia. Îi dădeam share location să vină să mă ia”, a explicat Daniela Crudu.

 

ADVERTISEMENT