Life

Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte din cauza cântăreței. Dezvăluiri uluitoare

25.11.2020 | 11:13
Sora Lidiei Buble la un pas de moarte din cauza cantaretei Dezvaluiri uluitoare
ADVERTISEMENT

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă cu șase frați și patru surori, așa că agitația și veselia erau predominante în casa ei. Nu au lipsit problemele, mai ales atunci când sora cea mică cântăreței a fost la un pas de moarte din cauza ei. 

Lorena, mezina familiei, în vârstă de 18 ani acum, a povestit o întâmplare nefericită din copilărie, atunci când toți membrii familiei s-au speriat de moarte. Aceasta era să-și piardă viața din cauza unui accident petrecut din cauza Lidiei, care a scăpat-o din mâini când avea doar două săptămâni de viață.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au dat șanse minime de viață, însă Lorena a reușit să supraviețuiască cu ajutorul rugăciunilor, după spusele ei.

Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte din cauza cântăreței. Dezvăluiri uluitoare

Lorena Buble, sora cea mică a Lidiei Buble, le-a relatat urmăritorilor o întâmplare nefericită de pe vremea când era doar un bebeluș. Cântăreața a scăpat-o pe sora ei din brațe, iar aceasta s-a lovit puternic cu capul de gresie, având o fisură destul de serioasă.

ADVERTISEMENT

Fiind mezina familiei, toți frații se jucau cu ea și o alintau, doar că Lidia a avut un moment de neatenție și i-a provocat un accident care i-ar fi putut aduce moartea. Printr-o minune, Lorena a supraviețuit, spre bucuria familiei sale.

„Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat, nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a declarat Lorena Buble pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Totodată, mezina familiei Buble a povestit despre medicii care au sfătuit-o pe mama ei să facă avort întrucât sarcina prezenta prea multe riscuri. Din cauza sarcinilor numeroase, ultima putea fi fatală pentru bebeluș, însă Lorena a fost un copil sănătos încă din primele clipe de viață.

„Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini. De asta e diferență mai mare de vârstă între mine și Diana, iar după două pierderi m-a avut pe mine. Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap, și mami a refuzat. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze”, a mai adăugat mezina.

ADVERTISEMENT

Lorena a menționat că la naștere a avut o greutate mai mult decât potrivită și că este perfect sănătoasă.

„Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”, a continuat Lorena Buble.

ADVERTISEMENT