Life

Sora lui Costin Mărculescu, devastată de durere la priveghiul actorului. Ce vedete au mai venit să-şi ia adio de la el

11.06.2020 | 21:44
Sora lui Costin Marculescu devastata de durere la priveghiul actorului Ce vedete au mai venit sasi ia adio de la el
ADVERTISEMENT

Sora lui Costin Mărculescu este îngenunchiată de durere în fața sicriului fratelui său, de care se desparte cu greu. Alături de ea sunt tatăl și nepoata actorului. La slujba de pomenire au mai luat parte Mihai Mitoșeru, Mara Bănică și Oana Roman, notează spynews.ro.

Sora lui Mărculescu, îngenunchiată de durere la priveghi

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la capela bisericii Sfântul Gheorghe Nou din Capitală. Primii care au venit la slujba de pomenire au fost membrii familiie, sora, care este devastată de durere pentru pierderea suferită, tatăl și nepoata lui Mărculescu.

ADVERTISEMENT

Vizibil emoționată și îndurerată, sora actorului a plâns pe toată perioada slujbei de pomenire. Despărțirea este grea, mai ales când se face între rude de sânge.

Pe lângă familie, la priveghiul lui Costin Mărculescu au sosit și Mara Bănică, Oana Roman și Mihai Mitoșeru, buni prieteni ai actorului care a trecut în neființă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mara Bănică a declarat că îi va ajuta familia cu tot ce are nevoie în organizarea funerariilor.

Mărculescu era un tip agitat

Toți cei care l-au cunoscut pe Costin Mărculescu au avut numai cuvinte frumoase despre el. Era un om vesel, sufletul petrecerii, îi plăcea să fie înconjurat de oameni, să aibă prieteni și să fie apreciat.

ADVERTISEMENT

Primul regizor din cariera lui Costin Mărculescu, Constantin Dicu, a spus despre el, în exclusivitate pentru Fanatik, că era un tip agitat, care “era mai zburdalnic. Intrase în tot felul de chestii. A cântat pe la nunți și l-am întrebat. “Ce cauți tu în toate astea?”

“A intrat la Institut, mi se pare că a fost elevul lui Dem Rădulescu. Cred. Dar primele cunoștințe despre actorie, despre condițiile actorului, despre cum se spune o poezie, un text în proză, le-a făcut cu mine”, a povestit Dicu.

ADVERTISEMENT