Fotbal international

Sora lui Cristiano Ronaldo, declarații dure despre coronavirus. „Cea mai mare înşelătorie!”

15.10.2020 | 14:08
Sora lui Cristiano Ronaldo declaratii dure despre coronavirus Cea mai mare inselatorie
ADVERTISEMENT

Depistarea ca pozitiv la testul anti COVID 19 a unuia dintre cei mai mari jucători din lume, portughezul Cristiano Ronaldo, continuă să reţină atenţia mass-mediei din întreaga lume, mai ales că există suficiente dovezi care să demonstreze că vedeta lui Juventus a încălcat multe dintre regulile de prevenţie sanitară.

Cum persoanele care devin vinovate de răspândirea virusului în urma refuzului de a urma normele de protecţie intră cam în orice ţară sub incidenţa legii, există realul pericol pentru Cristiano Ronaldo ca să i se întocmească dosar penal fie în Italia, fie în Portugalia pentru aceste abateri.

ADVERTISEMENT

Din primul moment în care s-a aflat că există două cazuri de pozitivitate la angajaţi din club, conducerea lui Juventus a cerut efectuarea de testări a propriilor jucători şi a tuturor persoanelor din club, iar acest lucru presupunea obligativitatea de a rămâne la Torino pînă la lămurirea situaţiei.

Cristiano Ronaldo ar putea fi chemat în instanţă

Toată lumea s-a conformat, cu excepţia unuia singur, Cristiano Ronaldo, care a avut şi o discuţie pe un ton aprins cu şefii lui Juve, după care seara a părăsit imediat Italia pentru a ajunge în Portugalia, la echipa naţională. Unde a jucat amicalul cu Spania şi meciul de la Paris cu Franţa, din Liga Naţiunilor.

ADVERTISEMENT

Cristiano a fost surprins în vestiarul Spaniei, alături de Sergio Ramos într-o ipostază care nu are nici o legătură cu respectarea distanţării fizice şi apoi la fel cu Camavinga la Paris, el dându-i puştiului tricoul său şi punându-i întrebarea dacă vrea să vină la Juventus.

Acuzaţii împotriva starului de la Juventus

După care a venit bomba rezultatului său pozitiv, fără a avea nici o stare de rău, Cristiano fiind asimptomatic. Iar din acel moment acuzaţiile la adresa sa au început să curgă gârlă. Cea care îl apără din răsputeri şi totodată îşi arată latura negaţionistă a pandemiei este sora lui, Katia Aveiro.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat de sora lui Cristiano Ronaldo este unul foarte dur şi poate fi considerat chiar un adevărat manifest al mişcării conspiraţioniste de negare a COVID 19. Katia Aveiro trimite un avertisment: “Gata cu această lume de escroci!”

Cristiano, mesagerul lui Dumnezeu

“Dacă trebuie să fie Cristiano Ronaldo cel care să trezească lumea, atunci acest om este un mesager al lui Dumnezeu. Sunt convinsă că astăzi o mulţime de oameni au sfârşit prin a crede total în această pandemie, în faptul că trebuie să luăm cele mai riguroase măsuri de de ne păzi.

ADVERTISEMENT
Sora lui Cristiano Ronaldo, acuzaţii dure la adresa coronavirusului. “Cea mai mare înşelătorie pe care am văzut-o!”. Foto: Katia Aveiro Instagram

Este cea mai mare înşelăciune pe care am văzut-o de când m-am născut. Este o frază pe care am citit-o de curând şi care m-a făcut să aplaud: Gata cu această lume de escroci!”, a izbucnit sora lui Ronaldo.

ADVERTISEMENT