Fotbal international

Sora lui Cristiano Ronaldo l-a atacat pe Maurizio Sarri! Postarea războinică de pe Instagram: „Nu înţeleg cum poţi juca astfel!” Foto

18.06.2020 | 18:47
Sora lui Cristiano Ronaldo la atacat pe Maurizio Sarri Postarea razboinica de pe Instagram Nu inteleg cum poti juca astfel Foto
ADVERTISEMENT

Elma Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, a avut o reacție nervoasă la adresa lui Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus după ce torinezii au pierdut finala Cupei Italiei, la penalty-uri, în fața lui Napoli.

Sora lui Cristiano Ronaldo a lansat o adevărată revoltă la adresa tehnicianului italian, căruia nu îi înțelege tactica pentru duelul cu Napoli.

ADVERTISEMENT

Nu este prima ieșire nervoasă a Elmei, aceasta fiind revoltată și după ce Lionel Messi a câștigat al șaselea Balon de Aur.

Sora lui Cristiano Ronaldo, atac la Maurizio Sarri

Sora lui Cristiano Ronaldo l-a atacat pe Maurizio Sarri într-o postare pe Instagram, în care a subliniat faptul că tehnicianul italian nu a gândit bine tactica pentru finala Cupei Italiei, pierdută de Juventus în fața lui Napoli.

ADVERTISEMENT

„Ce poți face mai mult de atât? Asta a fost, nu poți face ca miracolele să lucreze pentru tine…nu pot să înțeleg cum să joci așa. În orice caz, capul sus, regele meu!”, a mai spus Elma.

Postarea lui Elma Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Instagram
Postarea lui Elma Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Instagram

Sora lui Cristiano Ronaldo l-a făcut praf și pe Virgil van Dijk

Sora lui Cristiano Ronaldo a fost supărată după gala decernării Balonului de Aur și l-a făcut praf pe Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool: Dragă Virgil, pe unde mergi tu acum, Cristiano Ronaldo a urcat și a coborât de o mie de ori.

ADVERTISEMENT

Vezi, tu, dragă Virgil, Cristiano Ronaldo e triplu campion în țara în care tu joci de ani de zile și încă n-ai reușit să câștigi vreun titlu.

Cristiano Ronaldo a fost chiar cel mai bun jucător și cel mai bun marcator în țara în care joci tu, Virgil. Apropo, era chiar mai tânăr decât tine atunci”.

ADVERTISEMENT

„Apoi, dragă Virgil, Cristiano Ronaldo a mers în alte locuri și a ajuns cel mai mare jucător din istoria unui club de fotbal. Real Madrid îți spune ceva, Virgil?

Se poate, pentru că acest club, cu acest tip Cristiano, chiar te-au învins în finala UEFA Champions League. Baloane de Aur Ronaldo are deja 5, Virgil.

Și prietenul Ronaldo și colegii lui ți-au strivit ‘portocala’ într-o finală. A fost greu, Virgil? Și, dragă Virgil, într-unul dintre cele mai lipsite de succes momente ale carierei, Cristiano Ronaldo a câștigat mai multe trofee decât tine. Grozav, nu-i așa?

Acum, Virgil, mergi și câștigă niște trofee care chiar contează și apoi stăm de vorbă. Când vei pune mâna pe ele, pe cele importante, vei putea să stai la masă cu Cristiano. Pentru mine, Cristiano este și va fi mereu cel mai bun jucător din lume”, a mai scris aceasta.

ADVERTISEMENT