Life

Sora lui Culiță Sterp, detalii despre fetița sa. Cum se simte Ileana după ce a născut

12.05.2021 | 16:38
Sora lui Culita Sterp detalii despre fetita sa Cum se simte Ileana dupa ce a nascut
Sora lui Culiță Sterp, detalii despre fetița sa. Cum se simte Ileana după ce a născut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ileana, sora lui Culiță Sterp, a oferit detalii despre rolul de mamă de fetiță, dar și cum se simte după ce a născut în urmă cu aproape două săptămâni. Tânăra este în culmea fericirii și deja și-a prezentat minunea pe rețelele de socializare. 

Concurentul de la Survivor România va avea o adevărată surpriză la întoarcerea din Republica Dominicană, asta pentru că sora sa a devenit mamă pentru prima oară recent. Tânăra s-a acomodat destul de repede la noua postură și se simte foarte bine.

ADVERTISEMENT

Sora Faimosului de la Kanal D este foarte atașată de fiica sa, care a venit pe lume recent, pe cale naturală. Ileana Sterp este topită după micuța, care a fost primită cu brațele deschise de toți membrii familiei cântărețului Culiță Sterp.

Ileana Sterp, totul despre fiica sa. Ce a transmis sora lui Culiță după ce a devenit mamă

Ileana a dispărut câteva zile din mediul virtual pentru a fi alături de fiica sa, însă a revenit pentru a-și liniști fanii. Sora lui Culiță Sterp a mărturisit că se simte foarte bine după ce a născut acum circa 14 zile o fetiță ce a primit numele Carla – Elena.

ADVERTISEMENT

Micuța a venit pe lume în prima zi a lunii mai, după 24 de ore de travaliu. Ileana Sterp a trăit cel mai frumos sentiment din lume când și-a ținut în brațe primul copil, uitând complet de durerile nașterii și clipele grele prin care a trecut.

„Vă îmbrățișez, oameni minunați! Vă mulțumesc și apreciez că vă faceți griji pentru noi. Primesc foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă suntem bine, având în vedere că nu am mai postat nimic în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte bine, încă ne acomodăm una cu alta, a trecut abia o săptămână de la venirea pe lume a fetiței noastre.

Cu siguranță voi reveni pe Instagram în curând, unde abia aștept să vă povestesc una alta și să vă prezint minunea.

ADVERTISEMENT

Sunteți minunați, vă mulțumesc. Sunt fascinată de ființa minunată care ne-a umplut casa de bucurie și fericire🌸”, a scris sora lui Culiță Sterp în mediul online, în urmă cu câteva zile.

Ileana Sterp și fiica sa, Carla - Elena
Ileana Sterp și fiica sa, Carla – Elena. Sursa foto: Instagram.com

Ileana Aloman, fostă Sterp, a publicat și câteva imagini cu fetița sa, care este o minune de bebeluș. Tânăra are cu ce mândri, Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, fiind convinsă că bebelușul seamănă foarte bine cu cântărețul de muzică de petrecere.

Iubita Faimosului de la Survivor România este la rândul ei însărcinată pentru prima dată și urmează să devină mamă luna viitoare. Șatena speră ca partenerul ei de viață să se întoarcă acasă până atunci pentru a-i fi aproape în momentul nașterii.

Daniela Iliescu va aduce pe lume un băiețel, care este așteptat cu sufletul la gură de întreaga familie Sterp. Momentan nu se știe ce nume va purta micuțul care crește în pântecele tinerei.

ADVERTISEMENT