Life

Sora lui Culiță Sterp îi ia apărarea mamei Geta după scandalul de la Pro Tv. Replici dure la adresa Danielei Iliescu

Sora lui Culiță Sterp sare în apărarea mamei sale, Geta, după scandalul de la Pro Tv. Ce a declarat aceasta despre Daniela Iliescu?
27.05.2024 | 17:26
Sora lui Culita Sterp ii ia apararea mamei Geta dupa scandalul de la Pro Tv Replici dure la adresa Danielei Iliescu
Sora lui Culiță Sterp îi ia apărarea mamei Geta. Foto:Instagram
ADVERTISEMENT

Sora lui Culiță Sterp este de partea mamei Geta, după scandalul iscat la Pro Tv. Culiță urmează să se căsătorească cu Daniela Iliescu, dar mama Geta nu este foarte convinsă de loialiatea acestuia.

Sora lui Culiță Sterp îi ia apărarea mamei Geta

Daniela Iliescu se află în mijlocul unui mare scandal după ce mama logodnicului ei a făcut câteva afirmații surprinzătoare legate de fidelitatea acestuia. La mijloc a intervenit și Ileana, sora lui Culiță, care o apără pe mama Geta și o critică dur pe Daniela.

ADVERTISEMENT

Invitată la emisiunea lui Măruță de la Pro Tv, mama Geta a deschis Cutia Pandorei prin declarațiile făcute despre fiul său, Culiță Sterp. Ea a mărturisit că în trecut, acesta „umbla din pasăre în pasăre”, dar nici acum „nu ar bagă mâna în foc” pentru el, insinuând că nu îi este complet fidel Danielei, viitoarea soție.

Deoarece discuțiile în online s-au aprins foarte tare, una dintre surorile lui Culiță, Ileana Sterp, și-a spus și ea părerea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Dacă este să zic ceva, este că dacă m-aș pune în locul amândurora, al mamei și al Danielei, este că le înțeleg pe amândouă și că le dau dreptate, nu știu dacă în aceeași măsură sau nu. În același timp mi se pare groaznic și lipsit de educație și de ce vreți voi faptul că se spală rufele în public.

Lucrul acesta trebuia să rămână în familie, să se rezolve acolo. Da, mama când a apărut la Măruță, a apărut pe TV cu afirmația ei care eu cred din suflet că a fost o glumă. Mi-ar fi plăcut să se rezolve fără atâtea atacuri directe sau indirect din partea cealaltă”, a declarat Ileana Sterp pe rețelele de socializare, conform celor de la Spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp o critică pe Daniela Iliescu: „Cred că nu s-ar mai fi ajuns aici”

Ileana Sterp crede că mama Geta n-a zis lucrurile cu răutate, ci mai mult în glumă, fiind o femeie deschisă și sinceră. Întradevăr, recunoaște că ar fi trebuit să își ceară scuze public față de Culiță, dar aceste lucruri nu justifică alegerea Danielei de a pune paie pe foc.

„De asemenea, mi-a fi plăcut ca mama după ce noi i-am spus că nu a fost ok ce a afirmat, ar fi fost ok să iasă public și să-și ceară scuze față de Culiță și cred că s-ar fi încheiat circul. Eu sunt sigură că și ei îi pare rău și că pur și simplu i-a scăpat porumbelul, cum îi mai scapă ei, mama e o femei foarte directă și sinceră.

ADVERTISEMENT

Cred că nu s-ar mai fi ajuns aici. Să lași comentarii, să postezi la story chestii jignitoare despre mama și să vorbești în privat cu oameni care ne jignesc și să le dai lor dreptate, mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”, a mai spus sora lui Culiță Sterp.

Ileana și-a exprimat înțelegerea față complexitatea situației și se pune în locul celor două femei: „Dacă mă pun în locul Danielei, nu mi-ar fi convenit nici mie să aud asta din partea soacrei mele, dacă mă pun în locul mamei, nici așa nu mi-ar fi plăcut să aud și să văd ce se scrie.”

ADVERTISEMENT