Life

Sora lui Dan Spătaru a murit, la aproape 18 ani de la decesul regretatului cântăreț. Cine a fost Anca Nicola

Sora lui Dan Spătaru, Anca Nicola, a murit, la aproape 18 ani de la decesul interpretului de muzică ușoară. A fost profesoară la un liceu din Medgidia.
21.06.2022 | 16:30
Sora lui Dan Spataru a murit la aproape 18 ani de la decesul regretatului cantaret Cine a fost Anca Nicola
Sora lui Dan Spătaru a murit. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Nicola, sora lui Dan Spătaru, s-a stins din viață, la aproape 18 ani de la moartea regretatului cântăreț. Momentan nu au apărut detalii despre cauza decesului.

Sora lui Dan Spătaru, Anca Nicola, a murit

Vestea tristă a fost anunțată de către foștii absolvenți ai Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Anca Nicola a fost una dintre cele mai îndrăgite cadre didactice ale instituției de învățământ.

ADVERTISEMENT

Sora mai mare a regretatului solist de muzică ușoară a fost profesoară de limba și literatura română. Dan Spătaru și Anca Nicola au crescut într-o familie de învățători, ambii lor părinți având această meserie.

„Doamna profesoară Anca Nicola (Puica) a încetat din viață! Condoleanțe familiei si Dumnezeu să o odihnească în pace.”, este mesajul postat pe grupul de Facebook a Promoției 1985 a  Liceului „Nicolae Bălcescu” Medgidia, notează ziuaconstanța.ro.

ADVERTISEMENT

„A plecat dintre noi o mare doamnă, diriginta noastră, d-na NICOLA ANCA. Pentru cei ce au cunoscut- o și au apreciat-o si vor să își ia rămas bun, o pot face mâine 22.06. orele 9.30-10 la biserica sf Petru și Pavel din Medgidia unde va avea loc slujba de înmormântare.”, a scris pe Facebook o fostă absolventă.

Dan Spătaru a murit acum 18 ani

Dan Spătaru s-a stins din viață pe 8 septembrie 2004, atunci când avea aproximativ 65 de ani, în urma unui infarct. A fost condus pe ultimul drum de peste 10.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

A fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică ușoară din România, iar melodiile sale au fost fredonate la noi în țară, dar și peste hotare.

Regretatul solist a concertat pe marile scene din țară, având numeroase concerte și în străinătate.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a născut pe 2 octombrie 1939  la Aliman, Constanța. Părinții săi și ai surorii sale, Gherghina și Aurel Spătaru, au fost învățători. Dan Spătaru și sora sa și-au petrecut copilăria în comuna natală, dar și în Ion Corvin, apoi în Medgidia.

ADVERTISEMENT
Tags: