Fotbal international

Sora lui Icardi a sărit la gâtul Wandei Nara după ce fotbalistul a pierdut banderola la Inter: “Are rahat în loc de creier!”

14.02.2019 | 12:12
Sora lui Icardi a sarit la gatul Wandei Nara dupa ce fotbalistul a pierdut banderola la Inter Are rahat in loc de creier

Ivana,  sora lui Mauro Icardi, a sărit la gâtul Wandei Nara, după ce fotbalistul a pierdut banderola de căpitan la Inter. Antrenorul Luciano Spalletti a luat această măsură înaintea partidei de joi, 14 februarie, din prima manșă a 16-imilor de finală de la Viena, contra Rapidului lui Andrei Ivan. Decizia a venit atât ca urmare a numeroaselor conflicte apărute în ultima vreme între Icardi și soția sa, care îi este și agent, Wanda Nara și conducerea clubului milanez.

“Bietul meu frate, de ce acceptă toate aceste lucruri? Cu o persoană serioasă lângă el așa ceva nu ar fi fost posibil. Conducerea lui Inter nu agreează astfel de atitudini.” Cu o lună în urmă Ivana a explodat când s-a scris că Wanda continuă să îl sune pe Maxi Lopez, primul ei soț înainte de Icardi, cu care are trei copii. Lopez joacă acum în Brazilia, la Vasco da Gama. “Are rahat în loc de creier! Ar trebui să consulte urgent un psihiatru!”

Icardi nu este prea iubit în vestiarul lui Inter

Decizia luată de Spalletti și primită, în mod neașteptat cu un like de către coechipierul său croat, Mario Brozovic, semn că argentinianul nu este prea iubit în lot, l-a afectat în așa măsură pe golgeterul milanezilor încât acesta a ripostat printr-o atitudine șocantă. Icardi l-a anunțat pe Spalletti că nu se simte în stare să facă deplasarea la Viena, a plecat acasă și-a închis toate telefoanele și a rămas să se consoleze în brațele Wandei.

Mauro Icardi este apărat de sora sa, Ivana (foto)
Mauro Icardi este apărat de sora sa, Ivana (foto)

Evident, refuzul de a face deplasarea la Viena îi va aduce o nouă amendă, a treia în mai puțin de un an pentru cel care nu a mai marcat de șapte meciuri. A luat odată 100.000 de euro amendă pentru că a venit mai târziu din vacanța de iarnă, a mai luat 100.000 de euro după ce s-a dus fără știrea clubului la Madrid să vadă Boca -River Plate, finala Copei Libertadores, cu două zile înaintea importantului meci din grupele Champions League PSV – Inter.

Mauro are oferte de la cluburi importante

Oricum, se pare că lucrurile merg spre o despărțire a lui Mauro Icardi de Inter, deși are contract până în 2021. Discuțiile pentru un nou contract, cu un salariu de 8 milioane euro, nu merg în direcția dorită de Wanda, care a replicat pe contul ei scriind că mari echipe din Spania, Anglia și nu numai sunt foarte interesate să semneze cu Icardi.