Life

Sora lui Jador, adevărul despre relația dintre manelist și Oana Ciocan. Camelia a recunoscut ce se întâmplă acum în viața fratelui său

Camelia Dumitrache, mai sinceră ca niciodată. Sora lui Jador a povestit ce se întâmplă în viața manelistului de când s-a despărțit de Oana Ciocan.
03.07.2024 | 12:20
Sora lui Jador adevarul despre relatia dintre manelist si Oana Ciocan Camelia a recunoscut ce se intampla acum in viata fratelui sau
Sora lui Jador a spus adevărul despre actuala viață sentimentală a manelistului. Sursa foto: captură Youtube, Facebook
ADVERTISEMENT

Jador are succes pe plan profesional, dar nu același lucru se poate spune și despre planul sentimental. Deși toți credeau că o să ajungă în fața altarului cu Oana Ciocan, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Iată ce a declarat sora lui Jador despre situația sentimentală actuală a artistului.

Sora lui Jador, adevărul despre viața sentimentală a artistului

Jador și Oana Ciocan au trăit o poveste de dragoste intensă. Relația lor a avansat cu pași repezi, iar manelistul a cerut-o de soție chiar la Survivor România All Stars. Deși fanii credeau că-l vor vedea pe Jador la casa lui, realitatea a fost alta.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, manelistul și-a anunțat fanii că este un ”bărbat liber”, dând de înțeles că relația lui cu Oana Ciocan a ajuns la final. Fără să spună motivele din spatele acestei decizii, artistul și-a asumat, din nou, rolul de burlac.

Recent, sora lui Jador a fost invitată în emisiunea ”Online Story” by Cornelia Ionescu. Camelia a ales să fie sinceră și a comunicat tuturor decizia pe care a luat-o Jador în urma celor mai recente evenimente.

ADVERTISEMENT

Sătul să afle din jur ba că se însoară, ba că se desparte de Oana Ciocan, Jador a ajuns la concluzia că este cel mai bine să fie discret. Cu alte cuvinte, de acum încolo, acesta nu va mai publica nimic despre viața lui privată.

”El a decis să nu-și mai publice viața pe rețelele sociale cu absolut nimic. Nici măcar cu el, pentru că a decis că așa este cel mai bine, iar eu îi respect decizia. Cred că a luat o decizie foarte bună. Lumea vorbește mult. E mai bine așa.”, a spus Camelia în cadrul emisiunii menționate.

ADVERTISEMENT

Oana Ciocan a ales și ea să își țină viața privată departe de ochii curioșilor

Nu doar Jador a ajuns la concluzia că discreția este cea mai bună. Oana Ciocan a ales și ea să fie ”zgârcită” și să nu le mai dea celor din online subiect de discuție.

În momentul în care Jador le-a spus tuturor că este singur și că nu mai formează un cuplu cu Oana Ciocan, fosta războinică le-a transmis și ea un mesaj fanilor. Oana Ciocan le-a comunicat tuturor atitudinea ei și le-a explicat de ce, de acum încolo, nu va mai vorbi despre viața sa privată.

ADVERTISEMENT

”Am luat hotărârea ca, de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo.”, a spus Oana Ciocan celor care o urmăresc.

Oana Ciocan și Jador s-au cunoscut chiar înainte de a începe emisiunea Survivor Românii All Stars. Cei doi s-au văzut pentru prima dată la analize, iar de atunci, au simțit că poate fi ceva între ei. Din păcate, lucrurile nu au evoluat așa cum se așteptau, așa că s-au văzut nevoiți să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!